Hayvanlar Tarafından Bulunup Büyütülmüş 7 Terk Edilmiş Çocuk

Gerçek hayatın bir nevi Tarzanları. Aileleri tarafından ölüme terk edilmiş olsalar da `hayvanlar` onları bulmuşlar ve hayatlarını kurtarmışlar. Hepsi de kendilerini büyüten `hayvan` türleriyle iletişim kurabiliyor.

jakumetsu

1. Vanya Yudin

Kendisi 7 yaşındayken güvercinlerle dolu, terk edilmiş bir apartmanda bulundu. Annesi doğar doğmaz terk etmiş ve güvercinler tarafından büyütülmüştü. Onlarla anlaşabiliyordu. Tuhaf sesler çıkartıyordu. 2008'de Rus hükümeti kendisini rehabilitasyona aldı ve tedavisi hala sürüyor.

2. Dina Sanichar

Hindistanlı kurt çocuk. 6 yaşında ormanda bulundu. Kurtlar tarafından büyütülen çocuk tedavi altına alınsa da hiçbir zaman konuşmayı öğrenemedi. Üstüne üstlük tedavi sırasında kendisiyle dalga geçmek için eline sigara veren insanlar yüzünden sigara tiryakisi oldu.

3. Daniel

And Dağları'nda terk edilen çocuk sekiz yaşına kadar keçiler tarafından büyütüldü. Onlar gibi hareket ediyor ve onlar gibi yürüyordu. Hareketleri dağ keçileri gibi çevikti. Bulunup medeniyete getirildi, ancak devlet akıbeti hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

4. Bello

Tarzan'ın hayat hikayesine benzeyen bir hayatı olan Nijeryalı çocuk. Annesi 6 aylıkken ormana bıraktı. Maymunlar tarafından büyütüldü ve dişi bir maymun tarafından emzirildi. Bulunup rehabilitasyona alındı. Ancak, insan yaşam tarıza uyum sağlayamadı ve 2005 yılında öldü.

5. Oxana Malaya

Ailesi üç yaşında terk etti. Kendisini sokak köpekleri büyüttü. İnsanlar tarafından bulunduğunda tıpkı köpekler gibi havlayarak ve dört ayak üzerinde koşarak tepki verdi. Kendisinin şu an normal bir hayatı var.

6. John Ssebuyna

Ailesi küçükken gözleri önünde katledildi ve ormana kaçtı. Yıllarca ormanda maymunlarla yaşadı ve onları ailesi olarak benimsedi. Daha sonra insanlar tarafından bulundu ve tedavi altına alındı. Kendisi şimdi Afrika'da tur rehberliği yapıyor.

7. Amala ve Kamala

Hindistanlı kardeşler köye inip ahırlardaki hayvanlara saldıran bir kurt sürüsünün arasında bulundu ve yakalandı. Çocuklar kurtlar tarafından büyütülmüşlerdi ve çok vahşiydiler. Amala tedaviler esnasında modern dünyaya uyum sağlayamadı ve öldü. Ablası ise uzun bir yas dönemi geçirdi, ancak daha sonra iyileşti.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep