Hepsi Şimşek Gibi: Gelmiş Geçmiş En Hızlı 15 Hayali Karakter

Ülkemizde kullandığımız `internet` de bunlar kadar hızlı olsaydı ihya olurduk. Yaratıcı zihinler tarafından oluşturulmuş bu `dizi,` `film` ve animasyon karakterleri izlediğimiz maceralarında güçlüklerle hızları sayesinde başa çıkıp görevlerini tamamlayabiliyorlar.

otaku

1. Quicksilver

Marvel evreninin Flash'a karşı yarattığı yüksek hızlı karakter. Gözle takip edebilmek mümkün değil. Kendisi aynı zamanda Magneto'nun da oğlu olma özelliğini taşıyor.

2. Sonic

Bu hızlı kirpiyi tanımayan yoktur elbet. Hala yeni maceralarıyla yayında olsa da özellikle 90'larda çocukluklarını yaşayanlar bu kirpiyi gayet iyi tanırlar.

3. Laxus Dreyar

Kendisi Fairy Tail animasyonunun yıldırımın gücünü kullanan büyücüsü. Bir yıldırım büyücüsü olduğundan yıldırım hızıyla da hareket edip düşmanlarını alt edebiliyor.

4. Callisto

X-Men'in filmde başına fena halde bela olmuş hızlı karakter. Bu hanımın Storm ile olan savaşları izleyiciye heyecanlı anlar yaşatmıştı.

5. Flash

Konu hız olunca Flash'tan bahsetmemek olmaz. Kendisi belki de bu güçle karşımıza çıkan ilk ve en ünlü karakter. DC firmasının yarattığı Flash'ın hızına yetişebilecek bir kahraman yok.

6. Kizaru Borsalino

One Piece animasyonunda ışığın gücünü kullanan büyük amiral. Kullandığı güç ışık olunca da ışık hızında hareket edip bu hızda tekmeler de savurabiliyor.

7. Speedy Gonzales

Dünyanın en hızlı faresi. Sylvester'i birçok kez rezil etmişliği var. Hiçbir kedi onu ya da sevdiklerinden birini yakalayıp yemeyi başaramadı.

8. Yoruichi

Bleach animasyonundan bu hanım da rakiplerini hızıyla ekarte edebilen güçlü karakterlerden. Sinirlendirilmesi pek hayırlı olmayacak nitelikte bir savaşçı.

9. Şimşek McQueen

"Şimşek" lakabını boşuna almamış bir araba kendisi. Kolay kolay yarış kaybetmiyor. Kaybetse bile kısa sürede bunu telafi edebiliyor. Geçilmesi güç bir yarışçı.

10. Powerpuff Girls

Şeker, baharat ve güzel olan her şeyden yapılmış bu küçük kızların görünüşlerine aldanmayın. Kendileri ışık hızında uçarak suçluları yakalıyor ve kendi usüllerine göre cezalandırıyorlar.

11. KITT

Hızdan bahsedip de Kara Şimşek'i es geçmek olmaz. Kendisi Michael Knight'ın sadece arabası değil; can yoldaşı, kankası, gönül dostu.

12. Neo

Diğer bir deyişle, Bay Anderson. Bu yalan dünyanın gerçekten yalan olduğunu anlayıp Matrix aleminde oradan oraya uçmaya, düşmanlarla savaşmaya başladı. Kendisini kurşunla bile yaralamak neredeyse imkansız.

13. Superman

Karada asla Flash kadar hızlı değil, ancak havada rakibi yok. Gezegenler arası seyahatler edebilmesi, dünyanın yörüngesinde kafası bozukken iki tur atıp kendine gelmesi de cabası.

14. Rainbow Dash

Küçük hanımlar bu sevimli midilliyi yakından tanırlar. Şirin görüntüsünün altında aynı zamanda bir midilliden beklemeyeceğiniz şekilde hızlı bir karakter var. Kendisi listedeki birçok kahramanla hız konusunda kafa kafaya gider.

15. Pidgeot

Kendisi Pokemon aleminin gökyüzündeki hızına erişilemez canlısı. Pokemon dünyasında bir Pidgeot'a sahipseniz bir yerlere geç kalma gibi bir derdiniz olmaz.

Bu Karakterlerin Hızındaki İnternetle Sizi Superonline Tanıştırıyor

Işık Hızında Plus Dünyası size internette yepyeni bir deneyim yaşatacak. Turbo İndir-Yükle özelliğiyle 24 Saat boyunca fiber internet kullanıcıların hızları ne olursa olsun tek bir tıklama ile 100Mbps hıza çıkar. Bunu yaparken de asla Adil Kullanım Kotası'ndan etkilenmezler. "Turbo Extra" ile bu süreyi 48 saate çıkarabilirsiniz. Ayrıca Joker AKK (Adil Kullanım Kotası) ile 25, 50 veya 100 GB hız alanı satın alabilir, AKK'sız Gece ile de 00:00 – 06:00 saatleri arasında Adil Kullanım Kotası derdinden tamamen kurtulabilirsiniz.

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti