Türk ve Dünya Televizyonlarından Hepimizin Kendimizi Birer Üyesiymiş Gibi Hissettiği 18 Ünlü Aile

Listedeki ailelerin çoğuna baktığınızda insanları `aile` yapan tek şeyin kan bağı olmadığını göreceksiniz. Yeri geldiğinde komşular, dostlar, arkadaşlar, her gün `alışveriş` yaptığınız mahalle esnafınız bile ailenizden biri gibi olabilir.

jakumetsu

1. Addams Ailesi

Hem televizyonda çizgi filmlerini hem de sinema filmlerini izlediğimiz tuhaf aile Gotik bir tarzları vardı. Her bireyinden bir nebze ucubelik aksa da bu onları daha da sevimli bir aile haline getiriyordu.

2. Sanal Ailesi

Türk televizyon tarihinin efsane ailelerinden biri. Maymun Çarli'nin ailelerine katılmasıyla tüm hayatları değişen Sanal ailesi bir yandan maymuna kalan mirastan yararlanmaya bir yandan da Çarli'nin yaramazlıklarıyla baş etmeye çalışıyordu.

3. Jetgiller

Geleceğin dünyasında yaşayan, uçan arabalara binen, robot hizmetçileri olan bir aileydi. İzlerken imrenirdik kendilerine.

4. Fırıldak Ailesi

Türk televizyonlarında izlediğimiz, tamamen yerli malı ailelerden biriydi. Orta sınıf bir Türk ailesi olan Fırıldaklar'ın maceraları izleyenleri kahkahaya boğuyordu.

5. Çakmaktaş Ailesi

Jetgil ailesinin tam zıttıydı bu aile Kendileri Taş Devri'nde yaşardı. Kullandıkları her araç gereç devre uygun nitelikteydi. Fred, Wilma, Barney ve Betty'nin maceraları tüm dünyada beğenilerek izlenirdi.

6. Stark Ailesi

Game of Thrones aleminin en çok acılar çekmiş ailesi. Sadece ilk bölümde birlikte görebildik. Sonra o koca hanedan acıların çocuğu durumuna düştü. Ancak, ne olursa olsun diziyi seven birçok izleyicinin hala favori ailesi.

7. Baskül Ailesi

Baba hariç tüm bireyleri şişman olan bir ailenin serüvenleri anlatılıyordu dizide. Kimi zaman kilo verme çabalarına giriyor kimi zaman da kilolarıyla gayet barışık bir görüntü sergiliyorlardı.

8. Simpson Ailesi

Belki de dünyanın en meşhur ailesi. Homer Simpson ve ailesinin maceraları uzun yıllardır televizyon ekranlarında gösterilmeye devam ediyor ve daha da devam edecekmiş gibi duruyor.

9. Kaygısızlar

Dile kolay. 3 kadın 36 çocuk. Memnun Kaygısız'ın işi çok zordu. Köyden gelip evlerine yerleştikleri Berber İsmail ve Zeynep'in ise daha da zordu. Absürd komedinin en iyi örneklerinden biriydi.

10. Bundy Ailesi

Evli ve Çocuklu dizisinin eğlenceli ailesi. Bir dönemin televizyon efsanesi. Hayatından nefret eden bir baba İlgisiz bir anne ve sorunlu çocuklarıyla orta halli bir hayat sürdürmeye çalışıyorlardı.

11. Bizim Aile

Adile Naşit, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Yeşilçam'ın diğer efsane isimleri. Aile denen şeyin sadece kan bağından ibaret olmadığını öğretmişti bu film bizlere.

12. Griffin Ailesi

Family Guy serisinin başrolünde olan aile Sıradışı hikayeleriyle yıllardır dünya televizyonlarında sevilerek izleniyorlar.

13. Ziyagil Ailesi

Aşk-ı Memnu'nun entrikalarla dolu ailesi. Aile içerisinde dönen yalanlar ihtiraslar, aldatmalar Türk izleyicisinin epey ilgisini çekmiş, başka ülkelerde de birçok hayran edinmişti.

14. Huxtable Ailesi

Cosby Show'u izleyenlerin gayet yakından tanıyacağı, sevimli aile Sıradan bir ailenin sıradan sorunları esprili bir dille anlatılıyordu.

15. Kirişçi Ailesi

Geniş Aile dizisinde başrol Cevahir'in ailesi. Herkes işi gücü bırakıp Cevahir'in ailenin başına sardığı belaları def etmek için uğraşırdı. Cevahir ve Koyu Bilal arasındaki sürtüşme izlenmeye değerdi.

16. Sütçüoğlu Ailesi

Avrupa Yakası'nın bizlerle tanıştırdığı aile Sert ama tonton bir baba evhamlı bir anne ve birbirleriyle kedi köpek gibi didişen iki kardeşin hikayelerini kahkahalarla izliyorduk.

17. Aksu Ailesi

Hangimiz çalmadık Süper Baba'nın müziğini flütlerimizle? Fikret Aksu'nun, yani Fiko'nun tek başına çocukları için nasıl mücadeleler verdiğini izlemiştik. Kendi ailemizden sıcak birer parça bulmuştuk her bölümünde.

18. Çetinoğlu Ailesi

Taş fırın erkeği Haluk, personel müdürü Meltem, feminist Duygu ve Havuç Emre... Uzun yıllar anne babalarının çocuklar duymasın diye mutfakta kavga etmeyi tercih ettikleri bu diziyi izledik. Sonra çocuklar büyüdü tabii.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep