Etiketleme Makinaları

Etiketleme makinaları tüm köşeli ve düz yüzeylere, yuvarlak ve silindir yapıdaki ürünlere etiket yapıştırmak için üretilen makina çeşididir. Gıda,boya,ilaç, `kozmetik,` `tarım` ve benzeri farklı sektörlerde kullanılabilmektedir.

renasmakina

Etiketleme MakinalarıEtiketleme makinaları tüm köşeli ve düz yüzeylere, yuvarlak ve silindir yapıdaki ürünlere etiket yapıştırmak için üretilen makina çeşididir. Etiketleme makinaları ile cam şişe, pet şişe, kavanoz, teneke, tırtıklı teneke ve benzeri tüm kapların üzerine etiketleme işlemi yapılabilmektedir. Etiketleme makinalarının geniş çalışma aralığı sayesinde farklı boyut ve çeşitteki ambalaj türlerinde sorunsuzca çalışılabilmektedir.Etiketleme makinaları kendi içerisinde köşeli ve düz etiketleme makineleri, silindirik etiketleme makineleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Yine bu makina çeşitleri özellik olarak kendi içerisinde ise yarı otomatik düz etiketleme makinası, tam otomatik silindirik etiketleme makinası ve yarı otomatik silindirik etiketleme makinası olmak üzere üçe ayrılmaktadır.

Etiketleme makinaları gıda, kimya boya, ilaç, kozmetik tarım ve benzeri çok farklı sektörlerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Etiketleme makinaları sahip olmuş oldukları sistem sayesinde her zaman aynı noktada durarak, etiketleme işlemlerindeki hata payı ortadan kaldırılmakta ve fire verme olasılığı minimuma indirilmektedir. Bazı etiketleme makinaları tarih kodlama özelliğine sahip olmaktadır. Bu sayede etiketleme işlemlerinde etiketin istenilen bölümüne ortalama olarak 3 satır ve toplamda 36 karakter ile son kullanma tarihi, parti numarası, üretim numarası ve benzeri bilgiler kodlanabilmektedir. Etiketleme makinalarında bulunan akıllı tanıtma özelliğine sahip fiber optik sensörler sayesinde etiketin durma noktası kolaylıkla tanıtılabilmektedir. Böylelikle her etiket aynı noktaya rahatça basılabilmektedir.Etiketleme makinaları barındırdığı özellikler doğrultusunda genel ortalama olarak 10mm ile 140mm, 20mm ile 240mm arasındaki etiket boyutlarının tamamında çalışılabilecek kapasitede üretilmektedir. Ayrıca yine etiketleme makinasının model ve özellikleri kapsamında kimi makina ile dakikada 10-15 arası kimi makina ile dakikada 40 adet etiketleme işlemi yapılabilmektedir. Bazı silindirik etiketleme makinaları SP opsiyonuna sahip olmaktadır. Bu özellik sayesinde PLC kontrol ünitesinden tüm hareketli parçalara komut verilebilmektedir. Ayrıca SP opsiyonlu etiketleme makinalarında, etiketin sarım hızı ayarlanabilir ve daha hassas etiket pozisyonlaması yapılabilmektedir. Silindirik etiketleme makina modelleri ile özellikle tam sarım etiketleme gibi zorlu işlemler sorunsuz ve kolayca yapılabilmektedir. Elektrik güç kaynağı ile çalışmakta olan etiketleme makinalarının motor güçleri modeline göre 65w ve 120w olarak değişiklik göstermektedir. Kaynak: http://www.renasmakina.com/etiketleme-makinalari

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep