Yatay Paketleme Makinası

Yatay paketleme makinaları medikal, gıda, `plastik,` `kimya,` deterjan ve benzeri çok çeşitli sektörlerin kullanımına uygundur. Hızlı şekilde paketleme işlemi gerçekleştirilmesini sağlayan yatay paketleme makinaları `iş` yükünü azaltmakta ve hızlandırmaktadır.

renasmakina

Yatay paketleme makinası farklı yapı ve formdaki ürünlerin ambalajlanması için üretilmekte olan makina çeşitleridir. Yatay paketleme makinaları ile bisküvi, çikolata, ekmek sabun, çatal, tabak ve benzeri birçok çeşitli ürünün paketleme işlemi kolaylıkla yapılabilmektedir. Yatay paketleme makinaları medikal, gıda, plastik kimya deterjan ve benzeri çok çeşitli sektörlerin kullanımına uygundur. Hızlı şekilde paketleme işlemi gerçekleştirilmesini sağlayan yatay paketleme makinaları yükünü azaltmakta ve hızlandırmaktadır.Yatay paketleme makinası modellerine tercihe göre kodlama cihazı da eklenebilmektedir. Böylelikle paketleme işlemi yapılan ürünlere son kullanma tarihi, üretim tarihi, parti no ve benzeri bilgiler paketleme işlemi esnasında kolayca eklenebilmektedir. Yatay paketleme makinalarının genişlik özelliği kolay bir şekilde ayarlanabilen yapıdadır. Bu sayede aynı makina ile farklı ürünlerin paketlenmesi yapılabilmektedir. Yatay paketleme makinalarında ürüne temas eden tüm bölgeler ile makinanın diğer yüzey bölgeleri paslanmaz krom malzemelerden üretilmektedir. Bu sayede her zaman hijyenik şartlarda çalışma gerçekleştirilebilmektedir. Renas tam otomatik yatay paketleme makinaları kolay kullanıma sahip PLC kontrol ekranına sahiptir. PLC kontrol ekranı sayesinde yatay paketleme makinalarında ambalaj uzunluğu, çalışma hızı, üretim miktarı ve benzeri bilgiler kolayca kontrol edilebilmektedir. Kontrol ekranı sayesinde özellikle ambalaj boyutunun ayarlanması konusunda çalışanlar asla vakit kaybı yaşamazlar.


Yatay paketleme makinalarında yer alan kolay ayarlanabilir ürün besleme seperatörü ile paketleme işlemi gerçekleştirilecek olan ürünlerin değişimi de kolayca yapılabilmektedir. Yatay paketleme makinası modellerinde bulunan step ve servo motorları sayesinde ambalajlarda fire verilme durumu ortadan kaldırılmaktadır. Yatay paketleme makinalarında pozisyonlandırılmış durma fonksiyonu özelliği olduğundan dolayı paketleme duruş ve başlama esnasında ambalaj kaybı yaşatmamaktadır. Yatay paketleme makinalarında hassas fotosel sistemi bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde baskılı ürünlerde de rahatlıkla çalışmalar gerçekleştirilebilmektedir.


Yatay paketleme makinası çeşitleri derecesi ayarlanabilir yapıştırma çenelerine sahiptir. Bu sayede farklı ince ve kalınlıklardaki birçok ambalaj çeşidinde sorunsuzca çalışma gerçekleştirebilmenize olanak tanımaktadır. Ayrıca yatay paketleme makinaları, paketlenen ürünlerin bilgilerini hafızaya alabilecek bir sisteme de sahiptir. Yatay paketleme makinaları kapasite olarak ortalama dakikada 28-230 adet paketleme kapasitesine sahiptir. Yatay paketleme makinaları üç köşe yapıştırma şekline sahiptir. Ayrıca yatay paketleme makinaları plastik alüminyum folyo, naylon ve benzeri farklı ambalaj türlerinde paketleme yapabilmektedir.


Yatay bir şekilde paketlenmesi gereken ürünlerinizi hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde paketlemenize yardımcı olacak olan yatay paketleme makinalarını uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Renas Makina’dan satın alabilirsiniz.

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti