ETİKETLEME MAKİNASI ÇEŞİTLERİ

Bu makine modelleri `kendi` içerisinde yarı otomatik etiketleme makinası, tam otomatik etiketleme makinası `olmak` üzere çalışma mantığına göre ikiye ayrılmaktadır. Ürün çeşitliliği olarak ise şişe etiketleme makinaları, ambalaj etiketleme makinaları, kutu etiketleme makinaları, koli etiketleme makinaları ve benzeri olarak çok farklı modellerde etiketleme makinası bulunmaktadır.

renasmakina

Etiketleme makinası köşeli, düz, silindirik ve yuvarlak yapıdaki çeşitli ambalajların üzerine etiket yapıştırılabilmesi için üretilmiş olan makina çeşididir. Etiketleme makinaları ile cam şişe, pet şişe, kavanoz, teneke, tırtıklı teneke, PE ve PP malzemeden üretilmiş olan ambalajlar gibi çok farklı çeşitte ambalaj üzerine etiketleme işlemi yapılabilmektedir. Etiketleme makinaları içerisinde köşeli ve düz etiketleme makinaları ve silindirik etiketleme makinaları olmak üzere iki ana makina çeşidi bulunmaktadır. Bu makine modelleri kendi içerisinde yarı otomatik etiketleme makinası, tam otomatik etiketleme makinası olmak üzere çalışma mantığına göre ikiye ayrılmaktadır. Ürün çeşitliliği olarak ise şişe etiketleme makinaları, ambalaj etiketleme makinaları, kutu etiketleme makinaları, koli etiketleme makinaları ve benzeri olarak çok farklı modellerde etiketleme makinası bulunmaktadır.


Etiketleme makinaları üzerinde etiket değişimleri ve gerekli ayarlamalar kolayca yapılabilmektedir. Birkaç dakika içerisinde farklı etiket çeşitleri arasında değişiklik yapıp, çalışma yapabilirsiniz. Etiketleme makinaları gıda, tarım kimya kozmetik deterjan, ilaç ve benzeri oldukça farklı ve fazla sayıda sektör içerisinde kolaylıkla kullanılabilmektedir. Etiketleme makinaları bulundurduğu özellik itibariyle etiketlemeye başlama noktasında hatalar yapmaz ve kaydırma, yamuk yapıştırma gibi problemler çıkartmaz. Bu özelliği itibariyle özellikle tam sarım etiketleme çalışmalarında bu makinalar ile sorunsuz bir şekilde çalışmanız mümkündür. Etiketleme makinalarında akıllı tanıtma özelliğine sahip sensör bulunmaktadır. Bu sensör sayesinde etiketiniz durma noktasına kolaylıkla tanıtılarak çalışmalarınızda fire vermeden etiketleme işlemlerini yapmanızı sağlamaktadır. Ayrıca etiketleme makinalarındaki akıllı pozisyonlama özelliği sayesinde etiketleme işlemine başlamadan önce yapılan etiket sarım işlemlerinde etiketin başlangıç kuyruğunun ölçüsü istenildiği şekilde belirlenebilmektedir. Böylelikle etiketleme işlemleri her zaman aynı noktada durup, aynı noktada başlamaktadır.


Ambalaj Etiketleme Makinası


Ambalaj etiketleme makinası ile düz ve köşeli yapıdaki tüm ambalajlar etiketlenebilmektedir. Ambalaj etiketleme makinaları yassı ve tam köşeli ambalajları, çift taraflı etiketleme ihtiyaçlarınız doğrultusunda ön ve arka etiketleri peş peşe basarak işlem yapabilmektedir. Ambalaj etiketleme makinası ortalama dakikada 28 adet etiket yapıştırabilmektedir. Tek taraflı etiketleme işlemlerinde ise ortalama 35-40 adet etiket yapıştırılmaktadır. 


Şişe Etiketleme Makinası


Şişe etiketleme makinaları ile cam, plastik ve pet kavanozlar, cam şişeler, plastik şişeler, teneke kutular, silikon kartuşları ve benzeri ürünler etiketlenebilmektedir. Şişe etiketleme makinası ile 10 – 140 mm genişliğindeki etiket boyutlarında rahatlıkla çalışma gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca 245 mm çapına kadar tüm silindirik şekilde cisimlerde kolaylık etiketlenebilmektedir. Şişe etiketleme makinası ile tam sarım etiketleme işlemleri de çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir.


Tarih Kodlamalı Etiketleme Makinası


Tarih kodlamalı etiketleme makinası sayesinde köşeli, düz, yuvarlak, silindirik cisimlerin üzerine etiket yapıştırma işlemleri sırasında son kullanma tarihi, üretim tarihi, parti no gibi bilgileri de ekleyebilirsiniz. Tarih kodlamalı etiketleme makinaları ile 3 satır ve toplamda 36 karakter olacak şekilde kodlamalar yapılabilmektedir. Tarih kodlamalı etiketleme makinaları ile ortalama olarak 20 – 240 mm aralığındaki etiket boyutlarında çalışılabilmektedir.Çeşitli hacim ve formlardaki ambalaj ve kapların kolay ve hızlı bir şekilde etiketlenmesini sağlayacak olan etiketleme makinası modellerini uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Renas Makina’dan satın alabilirsiniz.


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep