Gerçek hayatımızın monotonluğuna renk katacak oyun; Popmundo.

deadles1

Merhabalar!

Hemen hemen tüm dünyaya yayılan, 2004'ten bu yana gerçek dünyadan biraz daha farklı, biraz daha eğlenceli bir tarayıcı tabanlı rol yapma oyunudur Popmundo. Size biraz bu oyunda neler yapabileceğinizden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle oyunun ana fikri adım adım başarı merdivenlerini tırmanarak müzik kariyeri yapmak.

Hayallerimizin sınırı yoktur ve bizi mutlu eder. Fakat hayallerimizi gerçekleştirmemiz için biraz da çaba göstermek gereklidir. Önce elinizde 5 kuruş olmadan sadece hayallerinizle başlarsınız oyuna. Daha sonra müzik türünüzle alakalı yetenek kitaplarını okuyup kendinizi geliştirdiğiniz zaman hayallerinize biraz daha yaklaşmışsınızdır demektir. Kariyerinizin zirvesinde Big Bang, Popopalooza gibi geleneksel yarışmalarda yer alıp ödüller alabilirsiniz.

Müzik sektöründe aynı zamanda şarkı besteleyerek, şarkılarınızı Şarkı Piyasası'nda satabilir, hit parçalarınız için de başarı puanlarıyla ödüllendirilirsiniz.

Müzik kariyerinizin dışında aynı zamanda kıdemli polis memuru, din görevlisi, yargıç ve dövme sanatçısı gibi çeşit çeşit mesleklere sahip olup da para kazanabilirsiniz.

Dahası da var. Şirket sahibi olup kendinize mekan açıp işinizin sahibi bile olabilirsiniz!

Kariyerinizin yanısıra dans, tenis ve oyun aktiviteleriyle eğlenebilir, hayatınızın aşkını bulup flört edebilir daha sonra da evlenip çocuk sahibi olabilirsiniz. Gerekli yeteneklere sahip olduktan sonra gönüllü olarak hasta iyileştirebilir, mekanda çıkan yangını söndürebilir ve plajlarda dalgaların arasında sörf yapabilirsiniz.
Biraz daha aksiyon olmasını istiyorsanız eğer yerin 7 kat dibinde zombilerle savaşıp deneyim kazanabilirsiniz. Üstelik bunları yaparken hem eğlenir hem de başarı kazanabilirsiniz.

Her geçen gün oyunu daha eğlenceli hale getiren bazı özellikler ve başarılar eklenmekte. Bu eklenen başarılar hakkında da sizlere bilgi vermek istiyorum.

3. Haftalık Görevler;

İbadethanelerde belirlenen 3 görevden bir tanesini seçip kabul ettikten sonra, yerine getirip hem deneyim puanı hem de tamamladığınız görev sayılarına göre başarı kazanabilirsiniz.

4. Şehir Piyangosu'nda sayı tutturma;

5 adet sayı tahmininde bulunduktan sonra haftanın son gününde farklı şehirlerde belirlenen sayılara göre tutturduğunuz sayı kadar hem ikramiye hem de başarı kazanabilirsiniz

5. Kobe Sutra;

Görev eşyası olan 'Kobe Sutra Kitabı' ile çeşitli pozisyonları öğrendikten sonra partnerinizle beraber zevkin doruklarına çıkabilirsiniz. Denediğiniz pozisyonların sayısına göre de başarı kazanabilirsiniz.

6. Yedi Denizler Serüveni;

Altın Korsan Sikkeler'i ile yedi denizlere açılıp korsan edasıyla adalar, defineler keşfedebilir, patikalarda çeşitli başarılar elde edebilirsiniz.

7. İleri Kobe Sutra;

Aynı 'Kobe Sutra' gibi kitap ile çeşitli pozisyonları öğrendikten sonra partnerinizle beraber zevkin doruklarına çıkabilirsiniz. İleri Kobe Sutra ile öğrendiğiniz pozisyonlar 40.pozisyonlardan sonra sayaca işler ve denediğiniz pozisyonların sayısına göre başarı kazanırsınız.

8. Dünya Satranç Federasyonu;

Elinizde 'Dünya Satranç Federasyonu Kayıt Formu' ve 'Portatif Satranç Tahtası' olduktan sonra satranç oynayabilir, puanınıza göre de başarı kazanabilirsiniz.

Oyunun bazı özelliklerinden yararlanabilmeniz için VIP üye olmanız yeterli. Ayrıca kredi satın alarak bazı paketlerden yararlanabilmeniz mümkün.

Ben de Maja Tjäderskär (3301200) olarak bu mavi dünyada yerimi aldım ve keyifle oyunumu oynamaktayım. Sizler de aramıza katılmak için http://www.popmundo.com adresindeki formu doldurduktan sonra e-mail'inize gelen şifreyle giriş yapıp kendi karakterinizi dilediğiniz gibi şekillendirebilir, Popmundo Camiası'ına adım atabilirsiniz.

Keyifli oyunlar dilerim!

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep