5 Fotoğrafla Yetim Çocukların Yüzünü Güldüren BUSKİ

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile Suriye’deki iç savaşta yetim kalan çocukların `eğitim` başta `olmak` üzere her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014’te kurulan Kalbi Selim `Eğitim` `Kültür` ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Çetinavcı, dernekte `eğitim` gören yetim çocuklara kırtasiye malzemelerinden oluşan BUSKİ `hediye` seti `hediye` etti.

SelimCan

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuyla Bursa’nın geleceğine damgasını vurmaya aday projelere imza atan BUSKİ Genel Müdürlüğü, kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinciyle, sosyal farkındalık oluşturan etkinliklerle de adından söz ettiriyor.

Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi yetim çocuklar ve aileleri ile Suriye’deki iç savaşta yetim kalan çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2014’te kurulan Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, dernekte eğitim gören yetim çocuklara kırtasiye malzemelerinden oluşan BUSKİ hediye seti takdim etti.

BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Erdem’in de hazır bulunduğu ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

Kalbi Selim Derneği sayesinde hayata tutunduklarını belirten yetim çocuklar, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler. BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı ile BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ve BUSKİ Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Cengiz Erdem’in ziyaretinden büyük onur duyduklarını belirten Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman İpekçioğulları ise hayrı verenle alanı karşı karşıya getirerek, hayır köprüsü oluşturduklarını vurguladı.

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı da Kalbi Selim Derneği’nin örnek bir faaliyete imza attığını belirterek, dernek çalışmalarında emeği bulunanları tebrik etti.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep