Saha Satış Programlarının Sağladığı Faydalar

Sıcak satışta yeniliklere açık olarak sürekli güncel verileri takip etmelisiniz ve işlerinizi bu doğrultuda ilerletmelisiniz. Saha satış personelleri gün boyunca birden çok müşteri ile görüşüp ürün bilgisini paylaşarak satış odaklı olarak çalışmaktadır.

salesplus

Sıcak satışta yeniliklere açık olarak sürekli güncel verileri takip etmelisiniz ve işlerinizi bu doğrultuda ilerletmelisiniz. Saha satış personelleri gün boyunca birden çok müşteri ile görüşüp ürün bilgisini paylaşarak satış odaklı olarak çalışmaktadır. Saha satışının sistematik bir düzen içinde ilerlemesi için müşteri ilişkilerinde gerekli olan tüm verilere hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz gerekmektedir. Çünkü müşteri ihtiyaç analizlerinde yetersiz kaldığınız durumlarda müşteri memnuniyeti azalır ve satış oranlarınızda düşüş meydana gelir. Saha satışınızı belirli bir düzen içerisinde ilerletecek saha satış programı ile saha satış temsilcilerinin süreçlerini kolaylaştırırken merkezde bulunan yöneticilerin saha ile irtibatını güçlendirebilirsiniz. 


Sahada Pazarlama Artık Çok Kolay!

Saha satış otomasyonunun sizlere sunmuş olduğu yenilikçi özellikler ile süreçlerinizi daha sistematik bir hale getirebilirsiniz. Saha satışına çıkmadan önce ziyaret kayıtlarınızı inceleyerek geçmiş ziyaretlerinizi kontrol edebilir gideceğiniz müşterileriniz ile ilgili geçmiş görüşme notlarını inceleyebilirsiniz. Geçmiş ziyaret ile ilgili kendinize hatırlı notlar alarak görüşme esnasında iletişiminizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. ERP program entegrasyonuna sahip olan saha satış yazılımınız ile toplantı esnasında tüm ürün verileri uygulama üzerinden sunabilirsiniz. Aynı zamanda toplantı esnasında raporunuzu destekleyecek ses kaydı, fotoğraf çekimi ve hatırlatıcı notlar alabilirsiniz. Sanal pos desteği ile satış esnasında yanınızda pos cihazı taşımanıza gerek kalmaz. Merkez bilgilendirmesinin güncel olması için görüşme sonunda yapılan tüm işlemleri merkeze rapor olarak sunabilirsiniz.

Sales Plus ile Riski Minimuma İndirin

Geçmiş görüşmelere ulaşabilmeniz müşteri ilişkilerinizi iyileştirmenizde önemli rol oynamaktadır. Saha satış personeli bilgilere ne kadar hızlı erişirse kararlarını da bu doğrultuda daha hızlı ve doğru verebilir. Müşteri analizlerini ve risk analizlerine anlık olarak ulaşabilmeniz süreçlerinizde size büyük katkı sağlayacaktır. Logo saha satış programı üzerinden cari açıklarına, geçmiş siparişlere, gelecek tahsilatlara ve sipariş detay bilgilerine ulaşarak tahsilat süreçlerinizi düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Sales Plus logo saha satış programı ile sıcak satış ve soğuk satış esnasında saha satış personellerinizi kontrol altına alabilirsiniz. İş süreçlerini belirli bir plan dahilinde yürüterek müşteri memnuniyetinizi arttırabilir, müşteri potansiyelinizi güçlendirebilirsiniz. Satış oranlarınızı arttıracak saha satış programına sahip olmak için Sales Plus ile iletişime geçebilirsiniz.


Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti