Saha Satış Pazarlamasında Ekibinizin Sipariş Sürecini Hızlandıracak Saha Satış Programı

Saha satışı sırasında `iş` süreçlerini yavaşlatan teklif hazırlama, ürün sunumu, firma bilgileri gibi verilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilmesi için program yazılımları geliştirilmektedir.

salesplus

Saha satışı sırasında süreçlerini yavaşlatan teklif hazırlama, ürün sunumu, firma bilgileri gibi verilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşılabilmesi için program yazılımları geliştirilmektedir. Geliştirilen bu saha satış yazılımları sayesinde sahadaki personelinizin çalışma süreçlerini daha hızlı ve doğru bir şekilde yönetebilirsiniz. Saha satış programınıza ERP sisteminden aktardığınız ürünleriniz ve çalıştığınız firmalar ile ilgili detaylı veriler sayesinde saha bilgisini besleyebilirsiniz. Saha satış personeliniz program sayesinde anlık olarak yapılan çalışmaları merkez ile paylaşacağından dolayı siz de akışını eş zamanlı olarak kontrol edebilirsiniz. Saha satış yazılımının satış sürecini hızlandıracak özelliklerine değinecek olursak.


Satış ve CRM

CRM özelliği ile müşteri potansiyelinizi kolayca yönetebilirsiniz. Müşterilerinizin telefon konum gibi iletişim bilgilerini saha satış otomasyonunuz üzerine kayıt ederek saha satış personellerinizin yönlendirme işlemlerini daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Aktif, potansiyel ve pasif müşterilerinizi filtreleyerek müşteri analizlerini geçekleştirebilir ve aynı zamanda yıl sonunda çalıştığınız firmalarla ilgili tüm işlemleri müşteri raporlarından yararlanarak tek bir noktadan inceleyebilirsiniz.

ERP’ye Sipariş Aktarımı

Logo saha satış programı ile saha satış personellerinin satış işlemlerini online ortama taşıyarak sipariş süreçlerinde yaşadığınız sorunların önüne geçebilirsiniz. Saha satış sürecinde ihtiyaç duyulan ürün stok bilgisi, fiyat bilgisi gibi verilerin anlık olarak paylaşılmasıyla saha satış temsilcileri arasındaki iletişimi kuvvetlendirebilirrsiniz. Oluşabilecek tüm aksaklıkların önüne geçecek saha satış otomasyonu ile anlık stok takibini yaparak ERP’ye sipariş aktarımını gerçekleştirebilirsiniz.

Tahsilat Takibi

Sales Plus saha satış otomasyonu ile teklif hazırlanmasından tahsilat süreçlerine kadar tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Tahsilat işlemlerinizi geçmiş ödemeler ve yaklaşan ödemeler olarak filtreleyerek gelecek ödemeler ile ilgili müşterilerinize bilgilendirme yapabilirsiniz. Geçmiş ödemelerini yapmayan firmalarınızı borç alacak durumları bölümünden firma bazlı filtreleyerek görebilir ve cari açıklarınızı yönetebilirsiniz.

Ödeme Yöntemi Kolaylığı ve Sanal Pos Desteği

Saha satış otomasyonunuz üzerinden müşterinizin ödeme şekline uygun olarak Nakit, Kredi Kartı ve Çek/Senet seçeneklerinden birini seçerek tahsilat işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile işlem yapmak isteyen müşterileriniz için ekstra pos taşımanıza gerek kalmadan sanal pos üzerinden anlaşmalı bankalarla işlem yapabilirsiniz.

Geniş ürün özellikleri ile donatılmış Sales Plus saha satış uygulamaları her sektör için uygulanabilir esnek bir yapıya sahiptir. Sizde süreçlerini hızlandıracak ve müşteri potansiyelini arttıracak saha satış yazılımına sahip olmak için 444 8 123 numaradan bize ulaşabilir veya info@salesplus.com.tr mail adresinden demo talebinde bulunabilirsiniz. 


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep