Saha Satış Pazarlamasında Ekibinize Zaman Kazandıracak Program

Saha satışında zaman yönetiminin gerçekleştirilmesi ve satış temsilcilerinin düzenli bir şekilde koordine edilebilmesi gereklidir. Personel ve firma sayısı arttıkça iş yönetimi daha da zor bir hale gelecektir.

salesplus

Saha satışında zaman yönetiminin gerçekleştirilmesi ve satış temsilcilerinin düzenli bir şekilde koordine edilebilmesi gereklidir. Personel ve firma sayısı arttıkça yönetimi daha da zor bir hale gelecektir. Satış temsilcilerinin planlarına erişememesi, hangi işi yapacağını, hangi müşteriyle görüşmesi olacağını bilememesi zaman kaybına yol açacaktır. Saha satışında gerçekleşen işlemlerin anlık olarak merkez ile paylaşılması ve bu doğrultuda planlamaların da güncel olarak yapılması gereklidir. Yeni nesil saha satış programları ile sahada çalışan personellerin yönetilmesi daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Muhasebe yazılımları ile % 100 uyumlu olarak çalışan saha satış otomasyonu merkez ve saha arasındaki iletişimi daha güçlü kılıyor. 


Konum Bilgisi

Saha satışı sırasında gelişmeler anlık olarak gerçekleşmektedir. Yönetim ekibinin de sahadaki gelişmeleri yakından takip ederek satış temsilcilerinin yönlendirmesini gerçekleştirmelidir. Saha satış programı açık olduğu sürece personellerinizin güncel konumuna erişebilirsiniz. Harita üzerinden tüm personellerinizin konumlarını görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle hangi personel nerede ve hangi müşteride daha rahat bir şekilde görebilirsiniz. 

Sipariş Süreci

Logo saha satış otomasyonu, Sales Plus ile sipariş süreçlerinde yaşanan iletişim güçlüğüne bir son verin ! Satış işlemleri sahada gerçekleştiğinden dolayı saha personellerinin kendi arasındaki iletişimi ve merkez ile olan iletişiminde aksaklıklar meydana gelebiliyor. Müşteri ile görüşme esnasında otomasyonunuz üzerinden ürün özelliklerine ve stok bilgisine detaylı bir şekilde ulaşabilir ve istenilen ürünlerin sipariş formunu hızlı bir şekilde hazırlayarak merkeze bildirebilirsiniz. Siz müşterinin yanından ayrılmadan istenilen ürünler merkez tarafından hazırlanmaya başlansın ve sipariş süreçleriniz hız kazansın. 

ERP'ye Aktarım

Mobil saha satış programı logo muhasebe programları ile yüksek verimde çalışmaktadır. ERP yazılımınızda yer alan tüm ürün, firma verilerini hızlı bir şekilde sahaya taşıyabilirsiniz. Saha satış temsilcisi satmış olduğu ürünü stoktan düşer ve tüm personeller bu verileri anlık olarak takip ederek satışlarını bu doğrultuda gerçekleştirir. Böylelikle hem saha içi iletişimi hem de muhasebe birimi ile saha personeli arasındaki iletişimi daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. 

Kampanya Uygulama

Müşteri bazlı kampanyalar uygulayarak müşteri memnuniyetini arttırın. Logo saha satış programı üzerinden müşteri ve ürün filtrelemesi yaparak kampanyalar uygulayabilirsiniz. Uzun yıllar çalıştığınız bir müşterinize %30 indirim uygularken yeni çalışmaya başladığınız müşterinize aynı ürüne %10 indirim uygulayabilirsiniz. Bu sayede kampanya yönetimini müşteri kitlenize uygun olarak yapabilirsiniz. 

Sales Plus saha satış otomasyonunuz ile saha çalışmalarından daha çok verim elde edin. Saha satışında çalışma süreçlerinize hız kazandırarak zaman tasarrufu sağlayın. Zengin ürün özellikleri ile donatılan ve tasarımıyla kolay kullanıma sahip yazılımını denemek isterseniz 444 8 123 numaradan bize ulaşarak demo talebinde bulunabilirsiniz.


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep