Toz Karıştırma Makinası ve Ribon Tipi Toz Karıştırıcılar

Toz ve granül karıştırma makinaları toz ürünleri ve granül ürünleri karıştırarak homojen bir hale gelmesini sağlayan makine çeşididir.

renasmakina

Toz ve granül karıştırma makinaları toz ürünleri ve granül ürünleri karıştırarak homojen bir hale gelmesini sağlayan makine çeşididir. Toz ve granül karıştırma makinaları ile Toz – toz, granül – granül ve granül – toz olarak farklı yoğunluktaki ürünleri birbiri ile rahatlıkla karıştırabilirsiniz. Ürün çeşitliliği bakımından geniş bir ağa sahip olan granül karıştırma makinaları farklı sektörlerinde yaygın olarak kullanılabilmektedir. Toz ve granül karıştırma makinaları Ribon tipi karıştırıcı, Kübik karıştırma makinası, V tipi karıştırma makinası ve Pantolon tipi karıştırma makinası olarak farklı modelleri bulunmaktadır. 

U tipi karıştırma makinaları ribon tipi karıştırıcı olarak da bilinmektedir. Ribon tipi toz karıştırıcı makinaları ile gıda alanında hazır çorba, unlu mamuller, toz içecekler, baharatlar ve daha birçok toz ürünleri karıştırabilirken kimya ve tıbbi malzemeler alanında ise kapsül karışımlar, besin takviyeleri, toz ilaçların karıştırılması, tarım ilaçlarının karıştırılması gibi farklı sektördeki ürünlerin karıştırılmasında kullanılabilmektedir. U tipi toz ve granül karıştırma makinalarının RMX-U1, RMX-U2, RMX-U3 olarak hacimlerine göre farklı modelleri bulunmaktadır. 

Ribon tipi karıştırma makinası özel kanat sistemine sahip olup karıştırmak istediğiniz ürün çeşidi ne olursa olsun tam homojen bir karışım elde edeceksiniz. 3 yönlü helezon sistemi ile üç yöne birden çekim yapabilmektedir. Zaman yönünden de emsallerine göre daha kısa sürede karıştırma işlemini gerçekleştirirken makine üzerinden karıştırma yönünü de değiştirebilirsiniz. Karıştırma makinanızın kolay temizlenebilme özelliği ile farklı ürünler için tek bir makinayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Makine üzerinde yer alan ürün dolum ve ürün boşaltım vanaları sayesinde hızlı bir şekilde ürün değişimini gerçekleştirebilirsiniz. U tipi karıştırma makinalarımız 120 Lt, 225 Lt, 500 Lt standart hacimlere sahip olup sizin istediğiniz üzere daha yüksek kapasiteli ürün siparişleri de alınmaktadır. 

Ribon toz karıştırıcı makinalarının standart özelliklerinin yanı sıra ihtiyaçlarınız doğrultusunda üretim sırasında veya üretimden sonra ek modüller alarak makinanıza ekleyebilir, karıştırma işlemleriniz sırasında yaşadığınız sorunlara akılcı çözümler üretebilirsiniz. Üretimi sırasında ekleyebileceğiniz özellikler şöyledir; Pnömatik kumanda ile boşaltım ve dolum kapağını ayrı ayrı kumanda ile otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayabilirsiniz. 1,2,3 ve 5 çıkışlı loadcell tartım özelliği ile ürünleri programladığınız ağırlıklarda otomatik olarak besleyebilirsiniz. Loadcell tartım özelliğini PLC dokunmatik ekran kontrolü ile destekleyerek 2 ila 5 ürün karıştırma işlemlerinizde sizin belirlediğiniz oranlara gelindiği zaman karıştırma işlemi tamamlanarak ürün boşaltım işlemini otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

 Granül ve Toz Karıştırma Makinası olan U tipi toz karıştırıcınıza imalatından sonrada özellik eklemesi yapabilirsiniz. Bu özellikler ise şöyledir; Zamanlayıcı sayesinde makinanızın ne kadar süre karıştırma yapacağını siz ayarlayabilirsiniz. Rutubetlendirme nozulları eklemesini yaparak karıştırma esnasında nem miktarını kontrol edebilirsiniz. Hız ayar sistemi ile karıştırma hızını en düşük 220V en yüksek 380V arasında değişim yapabilirsiniz.




Renas makina bünyesinde bulunan makinalar %100 yerli imalattır. Makinanın tüm parçalarını kendi bünyemizde üretip, motor ve şanzuman grubunu da yerli üreticilerden temin ederek yerli üretime tam destek vermekteyiz. U tipi toz ve granül karıştırma makinası ve diğer makine modellerimiz için 0 (216) 470 83 74 telefon numarasından veya renas@renasmakina.com mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep