Saha Satış Pazarlamasında Detaylı Raporlamalar Hayat Kurtarır

Saha satış pazarlamasında satış temsilcilerinin yönetimini gerçekleştirmek için uzun bir zaman ayırmalı ve bu karmaşık süreci en iyi şekilde ilerletmeliyiz.

salesplus

Saha satış pazarlamasında satış temsilcilerinin yönetimini gerçekleştirmek için uzun bir zaman ayırmalı ve bu karmaşık süreci en iyi şekilde ilerletmeliyiz. Müşteriler, ürünler, ofis çalışanları, saha çalışanları derken tüm bu işlemler bir anda karışabilir. Yeni nesil saha satış yazılımları bu karmaşık ilerleyen iş süreçlerini bir düzen içinde yürüterek oluşabilecek aksaklıkları en aza indirgemektedir. Satış personellerinin sahada yapılan çalışmaları saha satış programı üzerinden merkeze rapor etmesi gelişmelerin anlık olarak takip edilmesine olanak tanır. Sahadan alınan detaylı raporlamalar ile merkezden yönetim daha düzenli bir hale gelir.



Detaylı Raporlama




Sektör fark etmeksizin saha satışının sadece siparişten ibaret olmadığını bilmeliyiz. Çünkü satış işleminden sonra sipariş süreçlerinin detaylı bir şekilde incelenmesi ve geliştirilmesi gerekmektedir. Saha satış programlarının bize sağlamış olduğu detaylı raporlama özelliği ile satış temsilcilerinin sahada yapmış olduğu tüm çalışmaları merkeze taşıyabilirsiniz. Sales Plus logo saha satış otomasyonunun gelişmiş raporlama özellikleri ile iş süreçlerini analiz edebilirsiniz. Genel raporlar, finansal raporlar, satış raporları, sipariş raporları, stok raporları ve ziyaret raporları ile firmanızın tüm çalışma birimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Sales Plus, saha satış otomasyonu ile genel aktivite raporları ile tüm satış temsilcilerinin çalışma raporlarını bir arada inceleyebilirsiniz. Sipariş raporlarından firmaları ve net sipariş tutarlarını grafik üzerinden veya tablo üzerinden görseller ile zenginleşmiş bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Finansal raporlar içerisinde yer alan borç alacak durumu, müşteri risk durumu, borç yaşlandırma raporu ile müşteri ödemelerini kontrol edebilir ve muhasebe ile etkileşimli olarak çalışabilirsiniz.


Logo saha satış programınız üzerinden stok raporlarına erişebilirsiniz. Stok durumu azalmış ürünleri tespit edebilir veya stok da fazla olarak bulunan ürünlere kampanyalar uygulayabilirsiniz. Satış raporlarında görülen yükselişleri veya düşüşleri kontrol ederek düşüş olduğu zaman anında müdahale edecek stratejiler yürütebilirsiniz. Borç yaşlandırma raporlarından geçmiş ödemelerinin kontrollerini yapabilir. Gruplama, yaşlandırma yönü ve yaşlandırma aralığı filtreleme seçenekleriyle nokta atışı tespitler yapabilirsiniz. Müşteri ziyaret raporları sayesinde saha satış temsilcilerinin hangi müşteriye ne zaman gittiğini, hangi çalışmaları yürüttüğünü inceleyerek ziyaret planlamalarını daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.


İş süreçlerinde satış programlarının bize sağlamış olduğu özellikler ile iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Sales Plus, Logo uyumlu mobil saha satış otomasyonunun size sunmuş olduğu detaylı raporlama özelliği ile saha satışında gerçekleşen işlemleri tek bir noktadan inceleyebilirsiniz. Grafikler ve tablolar ile desteklenmiş raporlar okunabilirliği arttıracaktır. Hayat kurtaran detaylı raporlama özelliğine sahip saha satış programınızı denemek için 444 8 123 numaradan veya info@salesplus.com.tr adresinden demo talebinde bulunabilirsiniz. 


11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep