Kapak Sıkma Makinası

Renas kapak kapatma makinası, cam kavanoz kapakları, sprey kapakları, gagalı kapaklar, triger kapaklar ve farklı özelliklere sahip birçok kapak çeşidinde kullanılmaktadır.

renasmakina

Renas kapak kapatma makinası, cam kavanoz kapakları, sprey kapakları, gagalı kapaklar, triger kapaklar ve farklı özelliklere sahip birçok kapak çeşidinde kullanılmaktadır. Kapak sıkma makinası işlevlerine göre kavanoz kapak kapatma makinası, şişe kapak kapatma makinası, vidalı kapak kapatma makinası olarak çeşitlenmektedir. Kapak sıkma makinalarımız fonksiyonel bir yapıya sahip oluşundan dolayı her kapak çeşidi için farklı bir kalıp kullanmanıza gerek yoktur. Şöyle ki tek bir makine ile farklı kapak çeşitlerinin kapatma işlemlerini yapabilirsiniz. 


Kapak Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Kapak kapatılması gereken şişe, kavanoz veya bant üzerinden geçerek kapak sıkma istasyonuna gelmektedir. Kapatma istasyonuna gelen ürüne üst bölgeden baskı uygulanarak kapağın tam olarak oturması sağlanır. Sonrasında ikinci işlem olan kapağın sıkılması işlemine geçilir. 4 taraftan kapağı kavrayan poliüretan sıkma topları dijital kontrol panelinden sizin belirlediğiniz süreye göre eşit güç dağılımı uygulayarak kapak sıkma işlemini gerçekleştirir. Kapak kapatma makinamız ile sprey kapakları, gagalı kapaklar ve triger sprey kapaklar gibi kapatma işlemi zor olan kapak çeşitlerini kolaylıkla kapatabilirsiniz. Makinamızda farklı vidalı kapak çeşitleri için farklı kalıplar kullanmanıza gerek yoktur.

Kapak Kapatma Makinası Özellikleri

Kapak sıkma makinası, enerji tasarruflu çalışan A++ sınıfı motorlar ile çalışmaktadır. Az enerji ile çok yapmak üzerine programlanmış kapak sıkma makinalarımız uzun ömürlü olup, sık sık bakım yaptırmanıza gerek yoktur. Kapak sıkma makinasında motor hız ayarları yapılabildiğinden dolayı hassas kapatma işlemi gereken durumlarda da sorunsuz bir şekilde kapatma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kapak kapatma makinalarının ürün bandında oluşan hasarlarda tüm bandı değiştirmek yerine sadece sorun olan bölgeyi düzelterek gereksiz maliyetten kaçınabilirsiniz. 

Kapak kapatma makina modellerimizde standart 25mm ile 50mm arasındaki tüm kapakların kapatma işlemlerini yapabilirsiniz. Hız yönünden size zaman kazandıracak kapak sıkma makinalarımız ile dakikada 50 ile 55 adet ürünü sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Vidalı kapatma makinalarında hatve sayısına göre dakikada kapatılan ürün sayısında %10 gibi küçük bir düşüş olabilir. 

Opsiyonel bir yapıya sahip kapak sıkma makinası, üretim sırasında ve üretimden sonra ek özellik talebinde bulunabilirsiniz. Farklı ölçülere sahip kapaklarınız için özel ölçü talebinde bulunabilirsiniz. Makina üretildikten sonra da eklenebilen şişe yön çevirici özelliği ile ürünleri tek yöne çevirebilirsiniz. Bu özelliğin eklenmesi için firmamız ek fark ücreti almamaktadır. 

Renas Makinanın %100 yerli üretim olan kapak kapatma makinalarının tasarım kesim, işleme ve otomasyon gibi tüm aşamaları kendi tesislerinde yapılmaktadır. Güvenle kullanabileceğiniz kapak sıkma makinaları ile ilgili tüm sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Standart özelliklerin dışında ek özellikler eklenebilir ve özel ölçülerde üretim yapılabilmektedir. 

Kaynak : http://www.renasmakina.com/kapak-kapatma-makineleri

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti