Türk Televizyonlarından Hepimizin Kendimizi Birer Üyesiymiş Gibi Hissettiği 8 Ünlü Aile

Listedeki ailelerin çoğuna baktığınızda insanları `aile` yapan tek şeyin kan bağı olmadığını göreceksiniz. Yeri geldiğinde komşular, dostlar, arkadaşlar, her gün `alışveriş` yaptığınız mahalle esnafınız bile ailenizden biri gibi olabilir.

SelimCan

1. Sanal Ailesi

Türk televizyon tarihinin efsane ailelerinden biri. Maymun Çarli'nin ailelerine katılmasıyla tüm hayatları değişen Sanal ailesi bir yandan maymuna kalan mirastan yararlanmaya bir yandan da Çarli'nin yaramazlıklarıyla baş etmeye çalışıyordu.

2. Çetinoğlu Ailesi

Taş fırın erkeği Haluk, personel müdürü Meltem, feminist Duygu ve Havuç Emre... Uzun yıllar anne babalarının çocuklar duymasın diye mutfakta kavga etmeyi tercih ettikleri bu diziyi izledik. Sonra çocuklar büyüdü tabii.

3. Aksu Ailesi

Hangimiz çalmadık Süper Baba'nın müziğini flütlerimizle? Fikret Aksu'nun, yani Fiko'nun tek başına çocukları için nasıl mücadeleler verdiğini izlemiştik. Kendi ailemizden sıcak birer parça bulmuştuk her bölümünde.

4. Ziyagil Ailesi

Aşk-ı Memnu'nun entrikalarla dolu ailesi. Aile içerisinde dönen yalanlar ihtiraslar, aldatmalar Türk izleyicisinin epey ilgisini çekmiş, başka ülkelerde de birçok hayran edinmişti.

5. Bizim Aile

Adile Naşit, Münir Özkul, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Yeşilçam'ın diğer efsane isimleri. Aile denen şeyin sadece kan bağından ibaret olmadığını öğretmişti bu film bizlere.

6. Kaygısızlar

Dile kolay. 3 kadın 36 çocuk. Memnun Kaygısız'ın işi çok zordu. Köyden gelip evlerine yerleştikleri Berber İsmail ve Zeynep'in ise daha da zordu. Absürd komedinin en iyi örneklerinden biriydi.

7. Baskül Ailesi

Baba hariç tüm bireyleri şişman olan bir ailenin serüvenleri anlatılıyordu dizide. Kimi zaman kilo verme çabalarına giriyor kimi zaman da kilolarıyla gayet barışık bir görüntü sergiliyorlardı.

8. Ve karşınızda Mermer Ailesi



Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım'ın paylaştığı 'Ölümlü Dünya’nın yönetmen koltuğuna Ali Atay otururken, senaryosunu ise Ali Atay, Aziz Kedi Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel kaleme aldı.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep