Reklam Konilerini Kullanarak Yaya ve Araçların Bilgilendirmesini Sağlayın!

`Trafik` güvenlik malzemeleri, güvenlik riski oluşturacak kara yolu, cadde ve sokaklarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yol güvenliğini sağlayacak `trafik` malzemelerini yol çalışmaları yapan inşaat firmaları, otoparklarda, apartman `bina` önlerinde ve güvenlik riski taşıyan birçok alanda kullanabilirsiniz.

crossroadtrafik

Reklam Konilerini Kullanarak Yaya ve Araçların Bilgilendirmesini Sağlayın!

Trafik güvenlik malzemeleri, güvenlik riski oluşturacak kara yolu, cadde ve sokaklarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Yol güvenliğini sağlayacak trafik malzemelerini yol çalışmaları yapan inşaat firmaları, otoparklarda, apartman bina önlerinde ve güvenlik riski taşıyan birçok alanda kullanabilirsiniz. Bu alanlarda trafik malzemesi olarak yayaları ve araçları bilgilendirmek amacıyla yol bilgilendirici tabelalar kullanılmaktadır. Trafik konisi üzerine monte edilebilen tabela sayesinde riskli durumlarda gerekli bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Reklam konisi, yol çalışmaları sırasında yolda sürücüleri uyarmak ve yönlendirmek amacıyla kullanılırken yeri önünde, otopark önünde ve bina girişlerinde farklı amaçlarla da kullanılmaktadır. Reklam konisi PPC veya PVC plastik malzeme kullanılarak üretilmektedir. Hafif ve dayanıklı bir yapıya sahip olarak üretimi yapılan reklam konileri taşınabilirliği kolaylaştırılmıştır. İstenildiği zaman rahatlıkla taşınabilen reklam konisini dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Reklam konileri kullanılacağı alana göre farklı özelliklere sahiptir. Reklam konisinin uzunluğu, üretildiği malzeme ve diğer özelliklerine göre seçim yapabilirsiniz. Reklam dubası kullanılacak alanda hava şartları uygun değilse ağırlıklı reklam dubası kullanmanız gereklidir. Mıcır tabanlı reklam dubası ve kauçuk tabanlı reklam dubası çeşitlerinden birini tercih edebilirsiniz. Reklam dubasının tabanında bulunan ağırlık sayesinde bilgilendirici tabelanız rüzgârdan etkilenmez ve bulunduğu konumu koruyabilir. Reklam dubasının üst kısmında bulunan koni kancası sayesinde tabela kolaylıkla monte edilmektedir. Güvenlik dubasının tabelasına istenilen trafik işaretinin yapıştırması yapılarak yaya ve araçların bilgilendirmesi sağlanır. Reklam dubası çeşitleri arasında yer alan trafik dubası 50 cm, trafik dubası 75 cm ve trafik dubası 90 cm trafik malzemeleri uzunluklarına göre farklılık göstermektedir. Reklam dubasını bilgilendirmek ve yol ayırıcı olarak kullanmak isterseniz plastik zincirleri tercih edebilirsiniz. Zincirli duba olarak kullanabileceğiniz reklam dubalarını hem reklam amaçlı hem de yol ayırıcı olarak kullanabilirsiniz.

Reklam konisi ve trafik duba çeşitleri ve fiyatlarını öğrenmek için Crossroad Trafik sitesini ziyaret edebilirsiniz. Güvenlik yol dubalarını toptan fiyatlarıyla perakende olarak satın alabilirsiniz.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep