Murat Paker Kimdir? Dr. Salih Murat Paker

benaykut

Murat Paker Kimdir? Dr. Salih Murat Paker psikoterapist ve klinik süpervizör olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Psikoloji – psikiyatrist terimlerinin içeriğinde pek çok farklı bulgu mevcuttur. Belirsizlik de bunlardan bir tanesidir. Belirsizlikle başa çıkmak, bilmediklerinizden çok bildiklerinize önem vermekle ilgilidir. Bu, bilmediğiniz şeyleri belirlemek ve onların üzerinizde sahip oldukları gücü azaltmak anlamına gelir. Daha yoğun bir belirginlik üzerine düşünceleri kuvvetlendirmek olarak nitelendirilen başa çıkma yöntemlerinden sadece birisidir.

Murat Paker Kimdir?



Mesleki olarak Murat Paker kimdir? 1992’den beri psikoterapisttir. Klinik psikoloji doktoru olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Çok zor zamanlarda yaşıyoruz, bu bir gerçek. Mevcut gerçekliğe direnmek bize yardımcı olmayacak. Öğrenme, büyüme, gelişme ve daha iyi hissetme yeteneğimizi engelleyecektir. Direniş sadece duygularımızı büyütür ve bu da acılarımızı ve sıkıntılarımızı devam ettirir.

Direndiğimiz şey devam ediyor.
Kabullenmek, şimdiki zamanın gerçeğini görmemizi sağlar ve felç olmadan veya korkularımızı kontrol edemeden geleceğe doğru ilerlememizi sağlar. Kabullenme ancak durumla ilgili direncimizi ve duygularımızı bıraktığımızda mümkündür. DR. Salih Murat Paker, Online psikolog olarak tercih edilebilir.

Kendinize Yatırım Yapın



Şu anda dünyaya en büyük katkınız sizindir. En değerli kaynağınız tükenir. Bu, bedenimize, zihnimize ve ruhumuza yeterince yatırım yapmazsak, güzel ve tatmin edici bir yaşam için sahip olduğumuz en önemli araçları yok ettiğimiz anlamına gelir. Eğer psikolojik olarak aşamadığınız sorunlar varsa Dr. Salih Murat Paker web sitesi Muratpaker.com a giriş yapabilirsiniz.

Biz insanlar kendimize şefkat ve ilgi göstermekte pek iyi değiliz. Bize anlam ve bağlılık veren anlamlı ilişkilere sahip olmak önemlidir. Yeterince uyumamız ve ihtiyacımız olduğunda dinlenebilmemiz çok önemlidir. Zevk için eğlenceli ve eğlenceli aktivitelere zaman ayırmak önemlidir. Hayatı daha güzel bir şekilde yaşamak ve var olan sorunlarınızdan kurtulmak için kendinize yatırım yapın.

Online Psikolog Dr. Salih Murat Paker Hakkında



Online Psikolog Dr. Salih Murat Paker işini severek yapmaktadır. Kendileri pek çok alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Murat Paker çalışma alanları şu şekildedir:

• Bireysel Psikoterapi (ofiste veya online)
• Çift Terapisi
• Grup Terapisi
• Uzun ve kısa dönemli Psikoterapi
• Psikolojik Danışmanlık (ofiste veya online)
• Klinik Süpervizyon (ofiste veya online)
• Psikolojik Değerlendirme /Raporlandırma (özellikle iltica/sığınma başvuruları için) (ofiste veya online)
• Araştırma ve Proje Danışmanlığı (ofiste veya online)
• Eğitim ve Ruh Sağlığı alanlarında Kurumsal Danışmanlık (ofiste veya online)
Bu bilgiler web siteleri olan https://www.muratpaker.com/tr/ilgi-calisma-alanlari/ sayfasından alınmıştır.

Konforunuzu Arttırın



Kendimize yatırım yaparken bunu yapmanın en iyi yollarından biri kendimiz için sağlıklı konfor alanları yaratmaktır.

Esnekliğimizi korumak istiyorsak, kendimizi güvende ve emniyette hissetmeliyiz. Beynimiz kendimizi güvensiz veya belirsiz hissettiğimizde kendini savunmak için dopamin sistemlerini harekete geçirir. Hızlı dopamin salınımı, ödülü teşvik eder ve baştan çıkarmaları daha çekici hale getirir. Bu, beyninizin size rahatlatıcı bir yöntem bulmanızı söyleme şeklidir. Uykuya dalmaktan daha fazla alkole yol açabilir. Büyük bir tatlı tepsisi gibi.
Sinirlerinizi yatıştırmak için sosyal medyaya başvurmak veya sağlıksız yiyecekler yemek yerine sağlıklı yollarla rahatlamak daha iyidir.
Şüpheli düşüncelere odaklanın

Çoğu insan bana "düşündüğün her şeye inanmanın" bir stres azaltma stratejisi olduğunu öğretti. Belirsizlik olduğunda en kötü durum senaryolarına inanmamak önemlidir.
Olumsuz sonuçlardan kaçınmak ve olası riskleri öngörmek için en kötü durum senaryosunu düşünmek faydalı olabilir. Bu stresli düşünceler sadece kafamızda değil. Gerçekmiş gibi onlara duygusal olarak tepki vermemiz daha olasıdır. Sahip olamadıklarımıza üzülür, olmayanlara tepki gösteririz. Yalnız kaldığımızda bu bizi korkmuş, güvensiz ve tehdit edilmiş hissettirir.

Dikkat etmek



Belirsizlik kesinliğin zıttı değildir. Kesinlikten daha önemli olan varlığıdır. Bilinmeyen ve korkutucu gelecek için endişelenmek yerine, her nefeste ne yaptığımıza dikkat edelim. Burası kendimizle iletişim kurabileceğimiz yer. Örneğin kendimize "Elleriniz şu anda nasıl?" diye sorabiliriz.

Hissettiğiniz duygulara ve vücudunuzun neresinde hissedildiğine dikkat edin. Bu deneyime merak ve kabulle yaklaşılmalıdır.
Her şey kontrolden çıkmış gibi görünse de, dikkatinizi neye odaklayabileceğiniz konusunda hala kontrolünüz var. Farkındalığınızdan uzaklaştırabilecek dikkat dağıtıcı şeyleri kapatmayı seçebilirsiniz. İç dünyamızda şimdiki ana odaklanarak olumsuz düşünceler hakkında endişelenmeyi bırakabiliriz.

Akıllı hedefler (SMART)



Çok fazla belirsizlikle karşı karşıya kaldığınızda, Akıllı hedefleri belirlemek yardımcı olabilir. Bu yöntem, mevcut koşullarınızla ilgili hedefler belirlemenize yardımcı olur ve bu, ilerlemenizi izlemenize ve başarılarınızı kutlamanıza olanak tanır. Akıllı hedefleri belirlemenin en büyük yararı, sürekli değişen bir ortamda kendinizi canlı ve aktif hissetmenize yardımcı olmalarıdır. Belirsizlik yıkıcı olabilir, ancak değişim dalgası tarafından tüketilmek yerine onu sürebiliyorsanız, aynı zamanda harika bir şey olabilir.
Akıllı hedefleri çoğu durum için harika olsa da öngörülemeyen veya dinamik durumlar için en iyi seçim değildir. Örneğin, yıkıcı bir sektörde çalışıyorsanız, bir SMART hedefi gelecekte o kadar alakalı olmayabilir. Böyle bir durumda, denemeyi ve öğrenmeyi teşvik etmek için farklı bir hedef belirlemeniz gerekebilir.

Murat Paker Online Psikiyatrist



Online psikiyatrist için Murat Paker ile iletişime geçebilirsiniz. Eğer sorunlarınızı kendinizle çözemiyorsanız, online psikiyatrist konusunda iletişime geçebilirsiniz. Özellikle yaşamış olduğu bölgede psikolog – psikiyatrist bulunmayan kişiler için online olarak bu hizmetlerden yararlanmak son derece iyi olacaktır. Dr. Salih Murat Paker bilgilerinden yararlanılabilir.

Murat Paker hakkında internette bulunan bazı linkler şu şekildedir:

https://www.cimri.com/murat-paker
https://1000kitap.com/yazar/murat-paker
https://scholar.google.co...er=NSI4B-4AAAAJ&hl=en
https://www.idefix.com/yazar/murat-paker/s=44200

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep