Türk Kadınının Recep Tayyip Erdoğan'a Oy Vermesinin 9 Sebebi

Türk kadınının yerel olsun, genel olsun, ara olsun, referandum olsun önüne gelen her seçimde Tayyip Erdoğan'a oy vermesinin altında yatan 9 sebep.

biyikli genc forvet

1. Uzun Boylu Olması

Türk kadını her daim uzun boylu erkeklere ilgi duymuştur ve Recep Tayyip Erdoğan oldukça uzun boylu, cüsseli, heybetli, dalyan gibi, zebellahtan hallice bir er kişidir. Türk kadını eşlerinin kısa boylu olmasının yarattığı burukluğu, başbakanlarının uzun boylu oluşuyla telafi etmeye çalışıyor.

2. Güzel ve Etkili Konuşması

Türk kadını iki lafı bir araya getirmekten aciz; sümsük, sünepe kocalarından o kadar bezmiş ki, iki Osmanlıca kelime kullanıp, tesirli bir vurgulama kabiliyetine haiz bi lider ile karşılaştıklarında adeta onda tutuklu kaldılar. O konuşurken, kalplerinin teli titredi, O; "Mes'ele gezi mes'elesi değiiiiil" dedikçe, Türk kadını; " meselem, bir sevda türküsüdür, meselem, aşkımın öyküsüdür." dedi.

3. Gerçek Bir Centilmen Olması

Recep Tayyip Erdoğan'ın; eşi Sayın Emine Erdoğan'ı her ortamda baş tacı etmesi, Türk kadınlarının Emine Erdoğan nezdinde gururlarının okşanmasını sağlıyor. Türk kadını, tıpkı Çağatay Ulusoy'un sevgilisine yaptığı jestler karşısında "ayhh ne tatlı çocuk :/" şeklinde eriyip biten Türk kızı gibidir. Her ne kadar yaşlarından başlarından, kocalarından utanıp dil ile ikrar edemeseler de; "ayh ne tatlı başbakan : / " diye iç geçiriyorlar

4. Kur'an Tilaveti Yapabilmesi

Türk kadını her perşembe gecesi bir cüz Kur'an tilaveti yapıp, cümle ölmüşlerinin ruhlarına ayrı ayrı hibe eylemek kayd'ı şartıyla Yasin'i Şerif okur. Türk kadını itikadi manada kendisine çok yakın bulduğu bu inançlı insanı, şüphesiz ki baş tacı edecekti ve etti de. beynamaz kocalarının türlü sapkınlıklarından illallah eden Türk kadını, şahit olduğu manevi buhrandan başbakanlarının ülke üzerindeki uhrevi tesiriyle arındığını düşünüyor.

5. Geri Vitesinin Olmaması Alayına Gider Yapması

Türk kadını, gürültü yapan üst komşuya, şikayetini lisan'ı münasip ile dile getirmekten dahi aciz pısırık kocalarından o kadar bezmiş ki; "Bari başbakanım esip gürlesin." diyor. "Kocadan yana gülmedi talihsiz başım, bari başbakandan yana güleyim." diyor. O esip gürledikçe; kocasına; "Bak bak adam nasıl olunur gör." bakışı atarak psikolojik orgazm yaşayan Türk kadını, yatağa; " Neyse ki en azından başbakanım gerçek bi erkek." tesellisiyle giriyor.

6. E Birazcık da Çapkın Olması

Türk kadını her ne kadar haset ehli, bunaltıcı derecede kıskanç olsa da, eşlerinin başka kadınlar tarafından beğenilmesi, eğer eşlerinin sadakatlerinden şüphe duymuyorlarsa hoşlarına gider. O eriyip bittiğiniz erkek benim kocam işte der. İşte başbakanın karşısında mum gibi eriyen, Hz Yusuf'u görüp parmaklarını doğrayan kadınlar gibi insanlıktan çıkan yabancı kadın parlamenterlere de, "İşte o hayran hayran, şapşik şapşik bakakaldığınız başbakan, benim başbakanım." diyerek, düşman çatlatır.

7. Alkol Karşıtı, Sigara Düşmanı Olması

Türk kadınına; goril gibi fosur fosur sigara içip, haftanın belirli günlerinde rakı-viski- bira ile zıvanadan çıkıp evde huzursuzluk çıkaran, sapsarı bıyıklarıyla kendilerine hallenen kocalardan gına gelmiştir. Başbakanın her ortamda dile getirip, engellemeye çalıştığı sigara ve alkol alışkanlığı, bu musibetlerden yaka silken Türk kadınına bir umut olmuştur. Her Türk kadını bir cuma çıkışı başbakan benim de kocamı yakalayıp cebinden sigara paketini kapıverir, milyonlar huzurunda sigarayı bıraktırır belki diye gönlünü eylemektedir.

8. İcap Ettiği Yerde Hiç Çekinmeden Hanımını Azarlayabilmesi

Türk kadını her ne kadar, romantik, centilmen erkeklerden hoşlansa da, gerektiği yerde asabileşen, höt dedi mi susturan, sert bi klark çekti mi titreten kudretli erkeklerden de etkilenir. Bu durum muvacehesinde Türk kadını Tayyip Erdoğan'a derin bir hayranlık beslemektedir. Aslında içten içten Emine Erdoğan'ın milyonlar önünde azarlanması hoşlarına da gider ;)

9. Siyasi İcraatları

Gayet mantıklı bir sebep. Zira etkisiz bir sebep. Kimine göre müspet, kimine göre menfi hiçbir siyasi icraatı, Türk kadın seçmenin gözünde yukarda bahsini ettiğimiz meleke ve vasıfların önüne geçememektedir. Recep Tayyip Erdoğan'ın o heybetli sesiyle meydanları titretmesi mecliste salt çoğunluğu elde edebilmesi için yeterlidir. Bu durumu kabullenemeyenleri anlamakta güçlük çekiyoruz. Ya ne olacağıdı?

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep