bilirkisi
Puanı : 227430.16
dünyayı değiştirmek için

Hakkında

bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.
  • Jennifer Lawrence'in Bilgisayarı Hacklendi ve Fotoğrafları İnternete Saçıldı

    `Dünya` `Hollywood` ünlülerini hackleyen hackerın paylaştığı fotoğraflar ile çalkalanıyor. Henüz kim olduğu belirlenemeyen hacker ünlülerin en mahrem fotoğraflarına ulaşıp bunları liste şeklinde ifşa etti. Herkes şokta!

    27.08.2014 10:32
  • Sahte Bir Entelin Çöküşü: Nazlı Ilıcak Kafka'yı Fransız Yaptı

    Her fırsatta kendisinin halka yakın bir entel olduğunu vurgulayan `Nazlı` Ilıcak son köşe yazısında gösterdiği entelektüel üstü tespitler ve verdiği bilgiler ile şaşkınlık yarattı. Yazdığı Köşe yazısında Alman bir yazar olan Franz Kafka için Fransız bir yazar olan kafka diye konuya giren Ilıcak ilerleyen cümlelerinde de potlar kırmaya devam etti.

    28.06.2014 14:10
  • Ramazanın İlk Günü Oruç Tutmayan Ünlü Blogger'a Tepki

    Türkiye'de yaşayanların hayatlarında büyük bir öneme sahip Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde Oruç tutup tutmamak yine vicdanlardan çok çevredeki baskıların kontrolüne girmiş halde. Ünlü Bloggerlardan olan Elif Dogan bugün `instagram` hesabından paylaştığı `kahve` fotoğrafı ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ki neden böyle bir uyanışa ihtiyaç var `biz` hala anlayamadık.

    14.06.2014 20:02
  • Işıl Karpuzoğlu Hayatını Kaybetti

    Televizyon'da yaptığı başarılar ile adından sıkça söz ettiren Işıl Karpuz aramızdan ayrıldı. Yaklaşık 1 senedir tedavi gördüğü bilinen Işıl Karpuzoğlu'un henüz 39 yaşında olması sevenlerini daha da hüzne boğmuş durumda. Özellikle Umutsuz `Ev` Kadınları projesinde üstlendiği uygulamacı yapımcılık ile yakaladığı başarı kendinden söz ettirmişti.

    14.06.2014 19:54
  • Almanya Şansölyesi Merkel'in Başbakan Erdoğan'a Aşık Olduğunu Gösteren 11 Fotoğraf

    `Almanya` avrupanın en güçlü ülkelerinden biri. Almanya'nın başındaki isim olan Angela Merkel ise bu güçlü ülkenin narin yöneticisi. `Zaman` `zaman` Türkiye ile gerilimler de yaşasa, Başbakan `Recep Tayyip Erdoğan` ile görüşmeleri Merkel için hep gülüşmeler ve sempatik hareketler ile geçiyor. Özellikle Merkel'in gözlerindeki ışıltı görülmeye değer.

    23.05.2014 11:34
  • Gezi Olaylarının Yıldönümü: Peki Siz Ne Kadar Gezicisiniz?

    Türkiye'de gençliğin tecrübe ettiği en büyük olayların içerisinde elbette ki `Gezi` direnişi gelmekte. Yaşanılan kötü olayların yanında kazanılan zaferleriyle de kendinden çokça söz ettiren bu olaya fiili olarak katılanların yanında duygusal olarak katılanları da büyük önem taşımakta. `Haberself` ekibi olarak `Gezi` olayına hangi boyutta yaklaştığınızı daha doğrusu ne kadar Gezici olduğunuzu anlayabileceğiniz bir `quiz` hazırladık.

    20.05.2014 11:09
  • Düşüncelerin Ne Kadar Temiz? Test Et!

    Aklınızın ne kadar temiz, ne kadar saf veya ne kadar kirli olduğunu `test` etmeye hazır mısınız? Cehennemlik misiniz? Yoksa melekler kadar masum mu? Bugün, bu `haberself` quizinde her şey ortaya çıkacak.

    19.05.2014 09:35
  • Katy Perry'nin Dark Horse Klibinde Gizli SOMA Mesajı

    Türkiye'de geçtiğimiz günlerde yaşanan büyük SOMA faciasından sonra henüz acılarımız çok taze, yaralarımız çok derinken `ilginç` teoriler ortaya atılmaya başladı bile. Özellikle SOMA faciasının tesadüfü olamayacağına inananlar, zamanlamanın manidar olduğunu düşünenler bu konuda insanı şaşkınlığa düşürebilecek fikirler ortaya atmakta. Bunlardan en çok ilgi çekeni ise Katy Perry'e ait ve henüz 3 ay önce çıkmış olan Dark Horse klibi ile alakalı. Klipte SOMA faciası ile ilgili gönderme olduğunu düşünenlerin teorisini maddeler halinde size listeledik. Karar vermek yine sizlerin elinde.

    17.05.2014 17:04
  • Berkin Elvan'ın Kalplerde Sızı Yaratan 11 Soruya Cevabı

    Geçtiğimiz günlerde uzun süredir verdiği `yaşam` mücadelesine yenik düşen Berkin Elvan'ın `sosyal medya` hesaplarının hala açık olarak durması, arkasında bıraktığı binlerce sevenini hüzne boğuyor. Özellikle ask.fm profilinde çocukça ama `dev` bir yürekle verdiği masum cevaplar çoğu insanın kalbini sızlatır şekilde kulaktan kulağa yayılıyor.

    15.03.2014 01:29
  • Dexter'ın Her Kapı Kilidini Kolayca Açma Yöntemi

    Dexter dizisini izleyen herkes çok iyi bilir ki, Dexter'ın her `zaman` cebinde taşıdığı 2 demir parçasıyla açamayacağı kapı yoktur. Kimi `zaman` bu durum bize abartılmış gelse de, olayın detayına indiğimiz `zaman` öyle olmadığını görebiliyoruz.

    05.03.2014 03:17
  • Sayfa :

    Hakkında

    bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.