bilirkisi
Puanı : 227480.89
dünyayı değiştirmek için

Hakkında

bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.
  • Facebook Üyelerinin Hayatını Kurtaracak 10 Önemli Özellik

    Günde saatlerce `internet` başındayken en sık kontrol ettiğimiz `sosyal medya` hesaplarımızın başında `Facebook` geliyor. Siz sıkı `Facebook` kullanıcıları için işinize yarayacak ve bilmediğiniz birkaç `Facebook` özelliğini haberimizde topladık.

    10.02.2014 16:53
  • Vahşice Kedi Öldüren Eskişehirli Caninin İnanılmaz Konuşması

    İnternete yüklenen bir video vicdanı olan herkesi şoka sokmuş durumda. Eskişehir'de bir cani sahip olduğu kedisinin bağırsaklarını keserek 1 saat boyunca can çekişmesine seyirci oldu. Herkesi şoke eden bu duruma `tepki` çığ gibi büyüyor. Duyarlı insanlar yetkilileri biran önce göreve çağırıyor.

    09.02.2014 23:44
  • Tüketicilere Subliminal Mesaj Veren 9 Marka Logosu

    Firmaların hem ürünlerini hem de kendilerini temsil eden logolar sandığımızın dışında `biz` tüketicileri farkında olmadan gerçekten etkileyebiliyor. Haberimizde en popüler 9 markanın logolarının altında yatan gizli mesajları sizin için inceledik.

    09.02.2014 14:48
  • Ortalığı Kasıp Kavuran Flappy Bird Oyununun Yaratıcısı Oyunu Kapatacağını Duyurdu

    Hepimizin severek oynadığı hatta kimi `zaman` `sinir` olduğu ve hırs yaptığı `oyun` olan Flappy Bird gerçekten kapanıyor mu? Oyunun yaratıcısı yani yazılımcısı olan Dong Nyguen bu akşam attığı tweet'ler ile oyunun takipçilerini üzdü. İşte oyuncuları özellikle de oyunun fanlarını üzen o tweet'ler haberimizde.

    03.02.2014 18:51
  • Teknolojinin İlişkilerimize Nasıl Bir Yan Etkisi Olduğunu Gösteren 9 Etken

    `Teknoloji` aşkı öldürdü diye bir inanış vardır. Halbuki `teknoloji` insanların iletişimini hızlandırarak aşıkların acı çekmeden bir birlerine kavuşmalarına imkan veriyor. Günümüzde aşıklar artık birbirlerinden daha çok haberdar oluyor. Hatta geçmişte mümkün olmayan bir çok ilişkiyi günümüzde olabilir hale getiren teknolojinin velinimetleridir.

    03.02.2014 13:21
  • Google İyi Ki Sansüre Karşı Duruyor Dedirten 7 Önemli Hizmeti

    Google 1997'de hayatımıza girdiğinde de hissettiğimiz gibi her daim farklı ve yenilikçi bir anlayış ve strateji benimsiyor. Özellikle bizim gibi ülkelerde artık alışkanlık haline gelmiş sansürleme konusunda da geçerli bir durum bu. Sansür o kadar hayatımızın içinde ki çoğu `zaman` dışardan bir baskı görmeden kendimize otosansür uyguluyoruz. Google ise ilk andan beri özgürlüklere saygı duyuyor ve gereksiz sansürü engelliyor.

    29.01.2014 14:32
  • Sadece Cuma Namazında Karşılaşabileceğiniz 18 İnsan Tipi

    Günlük sosyal hayatımızda işimizin gücümüzün arasında ibadete ayırdığımız `zaman` malumunuz. Bu kısıtlı süreçte Cuma günleri özel bir yer kazanıyor ve insanlarımız tüm sorumluluklarını bırakarak müslümanlar için kutsal olan cuma namazına akın ediyor. İşte tam bu noktada da çok farklı tiplerin buluşma noktası haline geliyor camilerimiz. Sizin için konuyu detaylandırdık.

    24.01.2014 06:22
  • İstiklal Caddesine Giden Herkesin Gördüğü 15 Karakter

    İstanbul'da yaşayan veya İstanbul'a dolaşmak amacıyla gerenlerin uğraş yeridir Taksim. Ve Taksim'in incisi de İstiklal Caddesidir. `Gece` hayatından tutun `ilginç` protestoları ile çok aktif bir enerjisi vardır. Bu hayat dolu mekanın değişmeyen sakinleri ve karakterlerini sizin için sıraladık.

    23.01.2014 06:39
  • Türkiye'nin En Farklı Giyinen Gazetecisi Büşra Akın'ın 7 Tarz Giyim Şekli

    Kendisi Al JAZEERA ve A Haber'de görevini yapan bir Türk gazeteci. Dünyayı, dünyadaki müslümanları yakından takip ediyor ve bu konularda çok hassas. Ama onu diğerlerinden ayıran en büyük özelliği ise tarzı. Modayı o kadar farklı yorumlamış ki Büşra Akın görenler gerçekten titriyor, şaşırıyor, bazen mutlu bazen hüzünbaz duygular içerisine giriyorlar.

    17.01.2014 05:54
  • Bülent Ersoy'un Türbanlı Showu Hakkında Yapılan 9 Geyik

    Dün `gece` `Bülent Ersoy` tarihe geçecek bir olay gerçekleştirdi ve Kandil sebebi ile türbanlı şekilde ilahi söyledi. Bu zamana kadar kimsenin hayal dahi edemediği bu konu sosyal medyada çok eğlenceli geyiklerin çıkmasına sebep oldu. `Haberself` ekibi olarak bunları topladık ki Pazartesi gününüz bir nebze olsun eğlenceli geçmesine vesile olalım.

    13.01.2014 00:39
  • Sayfa :

    Hakkında

    bilmek bile bir bilgi gerektirir. bildiklerini paylaşmak ise erdem.