kedisever05
Puanı : 275939.06
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi.
  • Akbabaları Sevmemiz İçin 10 Sebep

    `insan` `zaman` `zaman` `insan` alışılmışın dışına çıkmak istemez mi? Herkesin yaptığı gibi sıradan kuşları gözlemlemek yerine bir de Akbabalara göz atmaya ne dersiniz. Hazırsanız onların hiçbir canlıda olmayan dünyasında aslında ne kadar da `sevgi` isteyen canlılar olduğuna yakından bakalım.

    15.08.2019 10:03
  • NASA'dan Mars'a Uçuş Bileti

    Amerika Birleşik Devletleri'nin `uzay` programı çalışmalarından sorumlu olan kurum `NASA,` Send Your Name to `Mars` (İsmini Mars'a Gönder) adlı bir kampanya başlattı. Türkiye'den 308 bin 454 kişi ismini Mars'a göndermek için NASA'ya başvurdu.Yapmanız gereken tek şey NASA'nın resmi sitesine girmek.

    23.05.2019 13:19
  • Selfie Çekmek Yerine Ölmeyi Tercih Eden Koca Yürekli Kadın

    Hemen hemen hepimizde artık android bir telefon var. Ve her anımızı maalesef ki ölümsüzleştirmek adı altında cihazlarımıza hapsediyoruz. Elimizden telefon düşmüyor, her yerde selfie manyağı olmuş vaziyetteyiz deyim yerindeyse. Ancak bu akıma baş kaldıran bir ablamız var ki efsane fotoğraflarla adından söz ettiriyor.İşte Selfie çekmek yerine ölmeyi tercih eden müthiş kadın Stephanie Leigh Rose

    23.05.2019 13:05
  • Game of Thrones'un Hayal Kırıklığı Yaratan Finaline İzleyicilerin Tepkileri

    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan final bölümü ile 8 sezonu geride bırakan ve yayın hayatını sonlandıran `fantastik` `dizi` Game Of Thrones'un final bölümüne tepkiler çığ gibi büyüyor. Tüm sezonların aksine beğenilmeyen final sezonunun tekrar yazılması için başlatılan imza kampanyasına destek giderek büyürken, sosyal medyada yapılan eleştiriler alay konusu oldu.

    22.05.2019 15:23
  • Uzaydan Bile Fark Edilen Aşk Tüm Dünyayı Gözyaşlarına Boğdu

    İngiltere'de yaşayan Becca ve Dan Thomas çifti bir `kahve` dükkanında tesadüfen tanıştı.Hikayeleri İngiltere'de başlayan ancak tüm dünyayı bırakın, uzayda bile fark edilen iki sevgilinin `hüzün` oldu hikayesi günün en çok konuşulan haberi oldu.

    21.05.2019 15:50
  • Dünyanın En İlginç Gelenekleri

    Dünyada 193 ülke var. Hepsinin de ayrı ayrı gelenekleri var haliyle. Kenya'dan tutun da İskoçya'ya varana kadar bütün ülkelerin kendine ait kültürleri mevcut. Sizlere acayip gelen kültürler onlarla o kadar iç içe ki sokakta selamlaşmak yerine birbirlerine tükürdüğünü duyan Tanzanya kabilesini çok da şey yapmamak lazım o yüzden. İşte en `ilginç` `kültür` ve geleneklere sahip olan o ülkeler.

    21.05.2019 14:33
  • Didem Soydan'ın Takipçilerine Verdiği Müthiş Ayarlar

    Sosyal medyada takipçilerine verdiği inanılmaz ayarlarla adından söz ettiren `manken` Didem Soydan `zaman` `zaman` da `sosyal medya` hesabında paylaştığı cesur pozlarla `haber` başlığı olma özelliği taşıyor. Rakılı fotoğrafı, tost olmuşsun yorumları derken Didem Soydan'a bulaşıp da `ayar` yemeyen yok herhalde. İşte Soydan'ın takipçilerine verdiği müthiş ayarlar.

    20.05.2019 15:37
  • Google'dan Huawei'ye Güncelleme Yasağı

    `ABD` Başkanı Donald Trump'ın Huawei'yi kara listeye almasının ardından bir atak da Google'dan geldi. Apple'ı bile geride bırakan ve satışları hızla yükselişe geçen Huawei'ye Google da güncelleme yasağı getirerek,Huawei ile donanım, yazılım ve teknik hizmetler alanında `iş` yapmayı bıraktığını açıkladı.

    20.05.2019 11:22
  • Sibel Kekilli'yi Sevmemizi Gerektirecek 5 Farklı Neden

    Yönetmen Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmi ile dikkat çeken güzel oyuncu Sibel Kekilli, Game Of Thrones'ta kariyerinin zirvesine oturdu. Duvara Karşı filmindeki cesur sahneleri çok konuşulan,Kekilli tüm Türkiye'yi sosyal medyada engellemesi ile biliniyor.Güzelliği ve başarısı ile adından söz ettiren Kekilli şimdilerle sessizliğini koruyor.

    17.05.2019 13:36
  • Bilim İnsanları İklim Değişikliğinin Önüne Geçecek

    Bazen içsel bazen de insanların sebep olduğu atmosferik ya da astronomik değişimler hızla ilerlerken `bilim` insanları iklim değişikliğini engellemek için harekete geçti.İngiltere'de `bilim` insanları Dünya'nın atmosferine verilen hasarı onarabilmek için yeni yöntemlerin `test` edileceği bir araştırma merkezi kurmayı planlıyor.

    16.05.2019 15:48
  • Sayfa :

    Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi.