Zynpcm
Puanı : 24400.74
Viral haber merkezinde yer alamak için tıkla.

Hakkında

Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.
  • Nilayben SAÇMALIĞININ Haberself Sitesinden Engellenmesi için Mantıklı 4 Sebep

    Biliyorsunuz cinsel hayat konusunda herkesin ablası olan NİLAYBEN çoğumuzun (bende dahil) haz etmediği bir tiptir. Hemcinsim olmasına rağmen (ki ondan şüpheliyim) ondan hiç haz etmediğimi önceden belirtmek isterim. Bu şahısın egosunu tatmin etmek için lütfen kapınızın önüne bir kap su koyun.

    19.11.2015 19:45
  • Türk Erkeğinin Maalesef Ömür Boyu Çekmeye Mecbur Olduğu 14 Kız Tribi

    Kızların tribi bitmez. İlk önce tribiniz atın. Sonra hiç bir şey olmamış gibi davranın. Tüm derdinizi mesaja dökün. WhatsApp en çok rağbet gören trip atma uygulamadır. İYİ TRİP ATMALAAR :))

    17.11.2015 20:49
  • Klasikleşmiş, Biraz Yaratıcı Olun Dedirten 15 Yalan

    Artık klişe olmuş 15 yalan. Günlük hayatta her zaman bu yalanları duyuyoruz. Gına geldi bee. Madem yalan söyleyeceksiniz yaratıcı olun bari.

    17.11.2015 18:55
  • İnadına Aşk Oyuncuları Açelya Topaloğlu ve Can Yaman Arasında Mutlaka Aşk Yaşanması Gerektiğini Kanıtlayan 4 Neden

    Benim sıkı takipçisi olduğum bir dizi. Dizide rol gereği çift olan Defne ve Yalın karakterlerini canlandıran Açelya Topaloğlu ve Can Yaman bence gerçek hayatta da olmalı. Çünkü çok yakışıyorlar. Bunun ile ilgili 4 neden. Bakalım sizce de öyle mi.

    15.11.2015 18:57
  • Sınav Haftası Başlayan Zavallıların Aklından Geçen 8 Hüzünlü Düşünce

    Liseli olsun ne olursa olsun onlar bizim gardaşlarımızdır. Bir yakını veya kendisi mutlaka bir kere veya bir den fazla sınav haftasına girmişsinizdir, veya şuan sınav haftasında olan vardır. Bakalım o zavallıların aklından bunlar geçiyor mu?

    15.11.2015 14:44
  • Abisi olan kızların anlayabileceği 5 içler acınası durum.

    Abisi olan kızlar hayattan bezmiştir. Bakın bakalım bunların kaçı size uyuyor.

    15.11.2015 14:04
  • Hakkında

    Haberself.com herkesin haber ekleyebileceği bir haber altyapı sitesidir. Bu haber sitesinin aynısını oluşturabilirsiniz. Haberself türkiyenin viral haber merkezi. Haber Eklemek İçin Tıkla. tıkla.