Yabancı Dizilerde Aşkları Efsane Olmuş 12 İlginç Çift

Bazıları git gel şeklinde de olsa bazıları sadece birbirleriyle de çıksalar bir kısmı ise doğru kişiyi bırakıp yanlış kişiye de gitse hepsinin gerçek hisleri birbirlerine. Breaking bad, big bang theory falanda öyle `efsane` düzeyinde şeyler yok açıkçası koyduklarım da ise en üstünleri yer alıyor.

alaric saltzman

1. Dexter- Rita

Dexter tam kendine göre bir kadındı zarar görmüş senden fazla bir şey istemiyor seninde gözün başkasına pek kaymıyor zaten psikopat iken aşık olmayı bu sayede öğrendin Ritaya çok şey borçlusun o da sana çok şey borçlu.

2. Desmond- Penelope biz Penny diyelim

Lostta git gel yaşayan bir ilişki değildir. Desmond her zaman Penny yi sevdi başka kimse umurunda olmadı. Fotoğraftaki bölüm ise İMDB ye göre en sevilen en çok puan almış lost bölümüdür. Kendine ait bir web sitesi bile vardır bu sahnenin. Penny Desmond aşkı lost çok bozdunun dışında yer alır.

3. Ross- Rachel

Hep bir olamayan Ross un eşşekliği diyelim yüzünden kopan '' We were on a break'' gibi efsane repliğin doğmasına sebep olmuş bir aşktır. Joey kim yani rachel anlık gelip geçici birisi Ross ise 9. sınıftan beri kendisine aşık olan çocuktur. Git gelli bir ilişki de olsa birbirlerine ait olduklarını herkes bilir. HIMYM de Robin - Ted - Barney üçlüsü ise birebir Friends ten kopyadır.

4. Jon- Ygritte

HBO yapımı GOT dizisi boyunca kayda değer tek aşktır diğerleri boştur tutku falan yoktur Oberyn - Ellaria belki yaklaşabilir. Kitap okuyanlar ise bilir ki ateşle öpülmüş ygritte ateş i temsil ederken Snow ise buz u temsil eder buz ve ateşin şarkısı belkide bu ikilidir. You know nothing Jon snow diyoruz.

5. Chandler- Monica

Dizini başladığı zaman birbirlerine karşı hiçbir şey hissetmeyen arkadaşların aniden sevgili olmasına sonunda kadar karşıyımdır tek istisna Monica ve Chandler dir. İyi ki oldu diyorum

6. House- Lisa

House gibi bir sosyopatla bırak sevgili olmayı selamlaşmak bile işkence olabilir. Yürümeyen ama içten içe hep birbirlerine aşık olan bir çift. Zordu işin cuddy kimse sana kızamaz. House ise Wilson ve senden başkasına o saygıyı duyamaz zaten .

7. Sucre- Maricruz

Ne çektiyse bu çocuk seni sevdiği için çekti maricruz hapise senin için girdi hapisten senin için kaçtı. Tüm hepsi paranın peşine düştüğü zaman o başta senin peşinden geldi. Düğününde hayır diyerek üzmedin bizleri ve bu çocuğu.

8. Elena- Stefan

Başlatmayın delena ya. Klaus un da dediği gibi asla bitmez.

9. Barney- Nora

Robin sen hiç hak etmedi. Quinn e ise güvenemedin ama Norayı ilk gördüğünde bu kızla yatmak istemedin barney aşık oldun. Senin kaybın derim zaten genel olarak ciddi ilişki sana yakışmıyor reis ama olsaydı bu olmasını isterdim. Stinson outttt!!!

10. Sherlock- Irene Adler

Yeme bizi yüksek işlevli sosyopat. Tek bölümle efsaneler arasına girmeye hak kazandın. Kitaplarda ise yazar inatla reddetse de okuyucu buna inanmak ister. The woman...

11. Amy- Rory

11. doktor zaten iyiydi de sizin ilişkiniz diziyi daha bir güzel yaptı ne kıskanacan rory sen de kahramansın.

12. Glenn- Maggie

Twd de pek yok böyle şeyler ama bu ikisi var işte iyi ve sadıklarda. Lauren cohan hangi dizide sana aşık olmadık ki walking dead, supernatural, chuck, the vampire diares.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep