İnsanların Hayatlarının Tehlikede Olduğunu Gösteren İlluminati Kartları

Bilindiği gibi İlluminati 90 lı Yıllarda piyasaya `oyun` kartı olarak sunduğu kartları gün geçtikçe yaklaşan tehlikenin habercisiymiş. İşte Gerçekleşmiş ve gerçekleşmesi yakın olan bazı İlluminati kart kehanetleri.

30cmlikadam

1. Acil Durum GÜçleri

Resimde düşük rütbeli bir asker koyu tenli bir adama kabaca davranıyor.
Unutmayalım ki illuminati savaşlar,doğal felaketler,kentsel hukuksuzluk getirmekte.Eylem ve ayaklanma çıkarmakta ve bunları kontrol adı altında şiddet ortaya çıkarmaktadır.

2. Terrorist Nuke

Bu kartımızın adı Terrorist Nuke çoğumuzun bildiği bir olay ikiz kuleler saldırısı bu saldırılar yıllar önce planlanmış olması insanın içini ürperten cinsten.Suç Usame Bin Ladine atılmıştır. Ama bazı veriler bunun tamamen bir komplo olduğunu ve Bin Ladine atılan suç olduğunu öne sürmüştür. Binaların kendiliğinden patladığını ve aslında oraya çarpan hiçbir uçak olmadığı söylenmiştir. İnanması zor ama küçük bir ayrıntı Enkazda uçak kalıntıları bulunamamıştır. Ve bu sır gibi saklanmış ama sonradan ortaya çıkmıştır.

3. Enerji Krizi

İleride Amerika sahte bir enerji kriziyle dünya ekonomisine büyük bir darbe vurabilir. Kendi de biraz etkilenecektir. Amerika’nın yöntemi bu. Ayrıca Doların etkinliği azalacak ve ileride yok olacaktır. Doların yok olması demek tüm kağıt paraları da ardından yoketmek demektir.Bunun ne olduğunu hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.Artık kağıt para olmayacak sanal paralar hüküm sürecek demektir. Peki dünya üzerinde bankacılık ve sanal para sistemleri kime ait ? Sionizme ait. Artık ABD’nin dolarla yaptığını Yahudiler Sanal paralarla yapacaktır.

4. Meteor Saldırıları

Kartın üzerinde ülkeyi hızla yok edin gibi safsatalar yazıyor. Ama biz bu kartın günümüze göre yorumunu yapalım. Şuan büyük ülkeler doğrudan birbirine saldırı yapamaz. Çünkü birçok savunma teknolojisi ile bu saldırılar püskürtülebilir ve sonuç olarak yeni bir dünya savaşı ortaya çıkabilir. İşte bu yüzden illuminati dediğimiz örgüt gelişmesini istemediği ya da dünya genelinde tehdit olarak gördüğü bir ülkeyi doğrudan ateşe atmaz. O ülkeye zarar vermek ve gelişimini kısa da olsa bir süreliğine durdurmak için kendi eli dışından şeyler kullanabilir. İşte meteor saldırıları bunu simgeler. Dışardan bakınca doğal bir olay ama aslında illuminati eliyle yapılmış bir terör Sonuç ülke gerilemeye başladı. Tehdit ortadan kalktı ve illuminati mişyın kompleyt.
Peki bu olay gerçekleşti mi ?

15 Şubat 2013 tarihinde sabah 09:20 civarında Rusya‘ya meteor düştü

5. Hackerler

Hacker günümüz teknolojisine paralel olarak çok popüler olan ve ileri düzeyde bilişim bilgisine sahip programlama bilgisine sahip ve sisteme sızabilen sanal korsanlardır.Genelde antivirüs şirketlerinde çalışırlar. Bilgisayarlara sızarlar ve piyasada antivirüs ihtiyacı doğar.İlluminatinin kendi kontrolünde hacker grupları da vardır.Bunlar ise ülkelerin gizli bilgilerini bulmak için kullandıkları sanal çetelerdir.Anonymous dünya üzerinde bulunan en gizli hacker grubudur.İyi amaçları var ama asıl planlarını kimse bilemez tabi.Wikileaks’a bilgileri Anonymous’un ulaştırdığı bazı kesimler tarafından iddia ediliyor. Anonymous birçok ülke hakkında önemli bilgilere sahip.

6. H.A.A.R.P

Resimde de görüldüğü gibi bu kartın amacı bazı dalgalar yayarak depremler yaratmaktır. Bu teknolojinin adı H.A.A.R.P dır. Van depreminde kullanıldığı söylentisi vardır. Bu kartın amacı depremler yaratarak ülkeleri yardımlara muhtaç bıraktırmak. Japonya ve Endonezya depremlerinin bu teknoloji sayesinde yapıldığı söyleniyor. Bu teknoloji doğaya aykırı olduğu için kullanıldığı zaman gökyüzünde değişik renklerde ışıklar ve toprak altında hareketlenmeler görülmektedir. Van depreminden sonra toprak altından dumanlar çıkmıştır ve toprak kendiliğinden hareket etmeye ve ısınmaya başlamıştır.Haberlere dahi çıkmıştı.

H.A.A.R.P ın yapabildikleri

Dünya üzerindeki petrol ve doğalgaz gibi işlerine yarayan yeraltı kaynaklarının yerlerini tespit etmek.

* Gerekli zamanlarda ABD ordusu dışındaki haberleşme kaynaklarını kesmek.

* Olası bir füze veya benzeri saldırılarda, füzeyi havada imha etmek.

* Depremler yapabilir.

* İklimleri değiştirebilir ve kontrol altına alabilir.

* Ozon tabakası üzerinde oynama yapabilir.

* kutupları eritebilir veya kutuplar üzerinde kaymalar yaptırabilir.

7. Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

Amerika’nın dünyayı tamamen kontrol altına alması için atacağı son adımın kendi tasarladığı ufolarla sahte uzaylı istilası gerçekleştirmektir. Bu kartların ilkinde uzaylılar tarafından kaçırma vakası görüyoruz. İkincisinde de “Foreign Aid (Yabancı Bağış)” isimli bir kart var. Bu da uzayda bulunacak bir kaynak olabilir. Esas önemli olan 4. kart. Ufolar açık bir şekilde empire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı şok geçirdiyse biz de bir sabah uyandığımızda empire state binasının çöküşünü gördüğümüzde şok geçireceğiz..

8. Siyahi Aktivist

Resimdeki sanatçı Bob Marleydir. Ve iiluminati tarafından öldürülmüştür. Aslında plan zaten Bob Marleyin baş kaldırmasıydı ve bütün planlar tıkırında işledi ve Bob Marleyi öldürdüler...

Aynı MJ gibi sonunun ne olduğunu illuminati planlayıp uygulamış zaten. İleride Eminem’e de böyle bir komplo yapılması çok yakındır.

9. Ekonomik Krizler

Günümüzde dünya bir krizin eşiğinde. Peki bu krizi kim çıkarmış olabilir.. Amerika.. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya ve Çin gibi dünya çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir (zaten Amerika’nın politikası genelde bu. Düşmanlarını alt etmek için biraz zarara katlanıyorlar) . Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz. İlluminatinin amacı bu düzensizlikten ortaya çıkartıkları düzen. Kriz ortaya çıkarıyorlar ve tüm dünya ülkelerin borç veriyorlar böylece dış ülkeler sionizme borçlu kalıyor. Kriz ortamında dünyayı yönetmek daha kolay olur ve onlarda bu şekilde tüm ülkeleri kendi köleleri haline getirmeye çalışıyorlar

10. PENTAGON

Bu kartta Pentagonun patladığını görüyoruz. Pentagon ABD Savunma Bakanlığı ve Askeri Haberalma örgütü binasıdır.Kısacası ABD nin bel kemiğidir. Kartta görüldüğü gibi yanıyor. Bir saldırıya mağruz kalacağı 1995 yılında bu kartta gösterilmiştir.Ve 2001 tarihinde ise gerçekten patlamıştır.Bunu yapan basınlara bir ABD askeri olarak gösterilmiştir. Ama daha önceden planlandığı çok açıktır.Ve bunları yapan kişilerin zihin kontrolüne mağruz kaldığı iddaları vardır.

11. Arap Baharı Ve Orta Doğu

Herkes biliyor ki Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol ediliyor. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil. Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar.Yukarıda ki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. Kartta yazan da şu: “Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın.” İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.Karttaki kişi de kaddafiye benziyor. ABD’nin dış ülkelere yaptığı en önemli politikalardan biri. Ortadoğuda Kudüsün yönetimini güvenlik altına almak için bölgeyi kontrol altına almak şart. Bu da sadece kaosdan çıkan düzen sayesinde yapılabilir.

12. Direnme Boşuna

Karttaki adamı bir sanatçıya benzettiniz dimi.. Aynen düşündüğünüz gibi Michael Jackson kartta direnmenin boşa olduğunu belirtmek istemişler sistem her zaman hazır ve tıkırında işliyordu. Biz sadece ayak uydurduk. Eminem inde sonunun böyle olacağı düşünülüyor. Michael Jackson için çocuk tacizcisi gibi laflar edilmiştir.Aslında hepsi tamamen büyük bir yalan hayran kitlesini düşürmek için yapılmıştır. MJ nin evinde sadece çocuklar eğlensin diye büyük bir eğlence parkı bulunmaktadır.Ve Afrikaya milyonlarca yardım yapmıştır.Ama işte Basın

13. Nükleer Sızıntı

Nuclear Accident, yani Nükleer Kaza Japonya depremi kartından bir sonraki kart bu.Alt sıralarda Combine felaketler adı altında. Japonyada olan deprem felaketinden sonra nükleer kaza meydana gelmişti. İşte o sızıntı bu kartta yer alıyor.Bunların tesadüf olacağını pek sanmıyorum.

14. Suikastler

Julian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. Assange şuan “prezervatifsiz seks” suçuyla ev hapsinde tutulmakta (çok kötü bir komploya gitti) . Ancak hala işleri kontrol edebilmekte. Yani temizlenmesi gerekiyor. İleriki zamanlarda Assange’ın öldürüldüğü haberini duyabiliriz. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam Assange’a inanılmaz benzemekte.

15. Zihin Kontrolü

Bu olay ilk başta çok fantazi gibi gözükse de bana göre zor değil. Bugün biliniyorki beyinde herşey elektrik dalgalarının hareketleriyle oluşuyor. Uydudan çeşitli frekanslarda dalgalar verilerek bu elektrik akımlarında sapmalar yapılabilir. Böylece insanların fikirleriyle oynanabilir.Peki bunu nasıl yaparlar ?
HAARP ile şuan pek çok komplo yapıldığı bilinmekte. Bu tür dalgalar HAARP mekanizması sayesinde yapıyor. İnsanların zihinlerine yollanan akım ve dalgalar sayesinde fikirlerini değiştirebiliyorlar. Ayrıca CIA’nin MK Ultra için LSD kimyasalını kullandığı ortaya çıkmıştı. CIA pek çok zihin kontrol deneyinde HAARP ve LSD gibi kimyasal maddeler kullanıyor.

16. Saddam Hüseyin

İlluminati Saddamı başa getirdi.Sonra halkı sefil bırakmasını emrederek halkı ona karşı kışkırttı sonrada idam etti.Sistem garip gibi gözüküyor ama Körfez savaşında George W. Bush variller dolusu petrolu ABD ye kaçırmıştır.Asıl amaç insanların canı karşılığında sadece petrol...

17. Ölümsüzlük Serumu

İlluminatinin yeni teknoloji ve bilimsel çalışmalarından bir tanesidir. Teknolojilerinin günümüzden daha gelişmiş olduğunu bilmeliyiz.Bu Kartlar da aslında çok fantazi bir şey değil. Ölü bedenlere adrenalin ve bazı hormonlar enjekte edildiğinde ölünün kasları bir süre istemsiz bir biçimde tepki verebiliyor. Zamanla tıbbın gelişmesiyle ölüleri hareket ettiren bir serum üretilecek. İkinci kartta gördüğümüz gibi bu seruma “Ölümsüzlük Serumu” adı vermişler. Klonlamadan sonra bu şeylerin olmasına şaşırmamak gerekir.

18. Deprem Dalgası

Tidal Wave, yani Deprem Dalgası. Bu kartta görüldüğü gibi daha önceden planlanan deprem ve ardından tsunami görülüyor.Bu karttaki olay Endonezyadaki olayları simgeler ve gerçekleşmiştir.

19. Dünya Kupası Zaferi

Bu kartta Dünya kupası maçları ve finalleri hakkında bahsetmiş. Eğer dikkat ettiyseniz bir dünya kupası maçında herkes işini bırakır ve televizyon karşısına geçip maçı izler. Basit gibi görünsede dünyada ki çoğu insanın aynı anda 90 dk dan fazla süre sadece TV izlediğini düşünürseniz...

20. Dinlenen Telefonlar

Dünya çapında teknolojinin gelişimiyle birlikte birçok dinlenme cihazları da var olmuş durumdadır.Kitlelerin kontrolünün kolaylığı için bu tür yollara başvuruyorlar. Dünya genelinde de artan telefon dinlemeleri bu kartın işlev haline geçtiğini gösteriyor.

21. Subliminal Mesajlar

İllaki duymuşsunuzdur. Subliminal mesajların belirtildiği en önemli kart budur. Televizyon ve televizyonla birlikte çocuklara empoze edilen zihin kontrol subliminallerini anlatmış açıkça.

22. Kombine Felaketler

Combined Disasters, yani Kombine Felaketler. Bu kartta Japonyada olan felaket önceden haber verilmiştir. Şimdi diyeceksiniz nerden çıktı Japonya şöyle küçük bir ayrıntı verelim. Resimde görüldüğü gibi arkadaki saat kulesi 11.15 i göstermektedir. Japonyada ki deprem felaketinin tarihi ise 11.03.2011 dir.

23. Televizyonlar

Birçok kartın birbiriyle bağlantılı olduğu gibi bu kartı hem Profesyonel Sporlar , Sübliminaller , Cumartesi Sabahı Çizgifilmleri kartları ile bağdaştırabiliriz . Bu kart insanları televizyon ekranına kilitleyip onları ‘sığır’ haline getirmeye yarıyor.

Özellikle kadın programları izdivaçlar vs kadınları toplumdan soyutlaştırmak evlere hapsetmek için kullanılıyor. Televizyonların en büyük zararı. Halkı aptal hale getirmektir.Sen televizyonda şu dizide ne olmuş diye bakarken birileri dışarıda senin ülkeni mahvediyor ama senin ruhun bile duymuyor. Bilinçlenin...

24. Aç Dünya

Dünya açlığı. Kartta afrikalı bir çocuk olduğu çok belli.1991 yılında afrikanın bu duruma düşmesi planlanmış. Avrupa ve ABD’nin Somali’ye neden yardım etmediği bu kartta ortaya çıkmış oldu sanırım.

25. Ordu Ve Düzen

Günümüzde illuminati bir düzensizlik ortaya çıkarıyor ve bu kaos ortamını düzenliyor. Kaosdan ve düzensizlikten ortaya çıkarılan düzen.Onlara göre böyle yönetmek daha kolay ve daha etkili. Kartta da görüldüğü gibi polis şiddeti anlatılmaya çalışılmış Ve günümüzde polis şiddeti gayet ortada.Ülke olarak büyük bir komplonun içine sürüklüyorlar bizi.

26. 3.Dünya Savaşı

İlluminatinin en önemli elit amaçlarından ve özel ritüellerinden biri tabiki 3. Dünya Savaşıdır. Bütün ülkeleri ilgilendiren bir sorundur.Ve tüm dünyayı etkileyecek bir problemdir.Ana amaç yine ortadoğu olmalı ki genelde tüm sorunlar ortadoğu ülkelerinde oluyor. Terör adı altında ABD bu ülkelere sızıp kaos ortamı çıkarıyor ve yine düzen adı altında işgal politikasını gerçekleştiriyor.İlluminatinin ortadoğuyu bu şekilde sürekli teftiş etmesinin sebebi İsraildir.Yeni Dünya Düzenin son başkentini güven altına almak için bölgede hakimiyet şarttı ve o hakimiyet ABD tarafından ne yazik ki şağlanılmış durumda.Yine 3. Dünya Savaşıda yapay bir savaşdan öte olmaz..Tabi savaşın nasıl çıkacağını bilemeyiz

27. Medya

Bu kartta medyanın , objektifin önündekileri nasıl göstermek isterlerse öyle gösterdiklerini anlatmaktadır. Sıkı televizyon takipçileri karttaki resmin bire bir aynısını yakın zamanda televizyonda gördüler. Tek fark kameranın önünde iki kişi vardı bu sefer.Eğer dikkatli olmazsanız medya iyileri kötü kötüleri ise iyi gösterir.Yani her şey medyada hazırlanan şekilde değildir.

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep

Mutlu Olmanın Aslında Hiç de Zor Olmadığının 10 İşareti