Türkiye'deki Bilimum Spor Gazetelerinin Her Transer Sezonu Transfer Edemediği 11 Futbol İnsanı

Futbola aşık, futbola tutkun ve vurgun bi memleket olduğumuz gayet net. Sezonu nasıl sıkı takip ediyorsak sezon sonunda transfer sezonunda da o kadar aktifiz. `Spor` gazeteleri de taraftarları heyecanlandırmak için birçok futbolcuyu transfer ediyor (!)

roadrunner

1. Ronaldinho

Tam ismi "Ronaldinho Gaucho de Assis Moreira" dile kolay kalbe zor söylemesi... Babası göbek bağını kestikten sonra 19 Mayıs Fluminense Stadı'na gömmüştür. Kelimeleri anlamsız bırakıyor bu adam. Mahalle maçlarında hepimizin özendiği abisi ülkemizde son zamanlarda adı Beşiktaş ile anılsa da zamanın da Fenerbahçe forması giydirilmiş TT Arena'da imza günü bile planlanmıştır.

2. Mircea Lucescu

Zamanında Beşiktaş ve Galatasaray'ı çalıştırmış olan Rumen teknik adam şuan Şaktar Donesk'i çalıştırıyor. Ne zaman teknik direktörsüz üç büyüğümüz olsa bir büyüğe danışmak adına hemen transfer edilir. Dahası adına şarkılar marşlar bestelenmiş http://www.lucescugeldimi.com sitesi açılmıştır. Şu sıralar ismi Galatasaray ile ön plana çıkıyor. Hayırlısı be gülüm...

3. Burak Yılmaz

Geçenlerde dünya evine giren Burak Yılmaz'a öncelikle mutluluklar diliyoruz. Burak Yılmaz, dört büyüklerde oynama başarısı gösteren nadir futbolculardan. Ofsaytı seven yapısı ve genelde kendisini yere bırakmasıyla bilinen Burak, şampiyonlar liginde başarılı bir profil çizdiği vakitler Avrupalı kulüplerin dikkatini çekmişti.

Burak Yılmaz'ın futbol kariyerini sonlandıran o müdahale:

4. Holosko

Kendileri ülkemiz literatürüne "Holosko artı bir miktar para" olarak girmiştir hatta Holosko artı bir miktar para karşılığında hükümet alınmak istenmiş ancak taraflar anlaşmaya varamamıştır. İyi niyetinden şüphemiz yok ancak tam formunu buldu derken sakatlanmaları hoş değil. Takasta Beşiktaş'ın en büyük kozu konumunda. Manisaspor'da oynadığı günden bu yana sempatikliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Holosko zaman zaman kendisini Yobo zanneder.

5. Adebayor

Bu kara oğlan da her sene ülkemiz spor gazetelerinin dikkat çeken forvet adaylarından. Gençliğinden beri Türkiye'ye gelicek olan Adebayor'un peşini bırakmışlar gibi görünüyor. Kariyerinde Real Madrid, Arsenal gibi büyük takımlarda top koşturmuş kara oğlan bu sene 16. kez dünya evine girecek. Durumdan hayli şikayetçi, yakın çevresine "Abi bi gidemedim şu güzelim memlekete" diye dert yanıyor.

6. Podolski

Bu yakışıklı Alman arkadaşımız, şu sıralar Dünya Kupası'nda ter döküyor. Aldığımız duyumlara göre bir Latinsever olarak keyfi yerindeymiş. İsmi sıkça Galatasaray'la anılmasına karşılık Podolski de ülkemize "gelemeyen" başarılı futbolculardan. Topa her vuruşunda sağ baş parmağını kaldırması ve canımız ciğerimiz Nuri ile girdiği terso diyalog ile anılan Podolski uzun seneler gelmez gibi.

7. Arshavin

Yürekle oynanır futbol imanla değil diye birilerine ders veren futbolcudur kendisi. Bir basın toplantısında "Arsene Wenger seni istiyormuş, ne düşünüyorsun bu konuda?" dendiğinde "Ben de Angelina Jolie'yi istiyorum ama hayatta her istediğimiz olmuyor." demiş karizmasına karizma katmıştır. İsmi üç büyüklerle anılmış olsa bile hala gelmesi zor gözüküyor. Geldiği vakit Atatürk Havaalanı en kalabalık günlerinden birini yaşayacaktır, hiç şüphesiz.

8. Fernando Torres

Dünyanın en iyi forvetleri Atletico Madrid'tedir. İspanyol golcü, son zamanlarda formsuz olmasına rağmen bizimkilerin transfer listesinde her daim var. Zaten formsuzluğu başladıysan Türkiye yolu göründü demektir, HOŞGELDİN TORRES HOŞGELDİN KOCA YÜREKLİ ADAM!!!

9. Eto'o

Bitti, biticek, bitiyo, tamam geldik, abi geldi, Eto'o Beşiktaş'ta, yok haftaya menajeri gelicek, kayınvalidesi istemiyor derken adam gelemedi gitti. Türkiye'de taraftarlar zenci forvetlere hep daha özel bi ilgi beslemiştir. Amokaçi, Nouma, Atkinsın bunlardan yalnızca birkaçı... Eto'o aslen Siirtli'dir ve bunu kimse bilmez. Bitip bitmediği konusunda söylentiler vardır. Bitmiş de olabilir bitmemiş de, Eto'o etodur.

10. Lescott

Euzubillahimineşşeytanırasrşladskjfas. Allah affetsin, bu kardeşimizin ayak bileklerine verdiği gücü belli ki yüzünden almış. Uzun zamandır Beşiktaş'ın peşinden koştuğu Lescott, spor gazetelerimiz tarafından transferi bitirilse de ne Les vardır ne de cott. Ülkemizde yüz naklinin de başlamasıyla Lescott transferinde eli güçlenen Beşiktaş oyuncuyu ikna etmeye çok yakın!

11. İlhan Cavcav'ın Aldığı Afrikalı Topçu

Sanıyoruz ki diyalog şöyle gelişiyor.

İ.C: Adın ne oğlum senin? x: Michael, başkanım. İ.C:Kalsın. Senin ismin ne? A.C: Aatıf Chahechouhe. İ.C: Sen gel evladım.

Bir iki 'kritik' sorudan sonra ayağına topu sal beş sektiriyorsa tamamdır. Gençlerbirliğiline hoş geldin. İlhan Başkan çok kritik transferler yapar onları da yurt dışına büyük karla satar (!) İleri görüşlü adam neticesinde, olucak o kadar.

11 Adımda Nasıl YouTuber Olunur?

Netflix'in Ses Getiren Yapımı 3 Cisim Problemi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Çok Acıklı Hayat Hikayelerine Sahip 11 Süper Kahraman

Freelance Çalışmanın 5 Önemli Avantajı

Neden Bir Sevgilin Yok? Sorusuna Bir Erkeğin Verebileceği En Karizmatik 20 Cevap

Türk Sinemasının En İyi 11 Biyografi Filmi

İlk Buluşmada Asla Yapılmaması Gerekenler

İşe Geç Kalanların Ardına Sığındığı Bahaneler

Tüm Dünyaya Amerikan Filmleri Sayesinde Öğretilmiş 17 Çok Önemli Hayat Dersi

Çekimleri İçin Acayip Paralar Harcanmış En Pahalı Hollywood Filmleri

Türk Sinemasından Engelli Bireylerin Mücadelesini Anlatan 9 Film

Dünyanın En İyi 10 Havalimanı

2023 Yılının En İyi 10 Netflix Dizisi

Dünyada Kış Manzarasının En Güzel Göründüğü 19 Şehir ve Kasaba

Günümüz Dünyasında Hala Varlıklarını Sürdüren Gelmiş Geçmiş En Tehlikeli 8 Gizli Örgüt

Gelecek 100 Yıl İçinde Nasıl Evlerde Yaşayacağız? Fotoğraflar Sizi Çok Şaşırtacak

Türkiye'den ABD'ye Uçuş Yapabileceğiniz 12 Nokta

Televizyon Tarihinin Gelmiş Geçmiş En İyi 11 Doktoru

İş Bilgisayarınızda Olması Gereken 5 Program

Bu Akşam Evde Pineklemek Yerine Dışarıya Çıkmak İçin 11 Mantıklı Sebep