• İddaa Bayilerinde Mutlaka Rastlanan 14 Rutin Tip ve Görüntü

    Güzel yurdumun hemen her İddaa bayisinde var bu tiplerden. Kimileri sevimli kimileriyse itici bulsa da bahis dünyasının vazgeçilmezlerindendir bunlar.

    Edit 16.02.2015 12:31,
  • Rahatına Düşkün İnsanların Dehalarını Ortaya Çıkartan 15 İlginç İcat

    Bu insanlar kelimenin tam anlamıyla harcanıyorlar. Bunları NASA'ya veya CERN'e alıp zekalarından faydalanmak lazım. Sırf rahatları bozulmasın diye bunları yapanlar dünyanın geleceği için neler yapmazlar...

    Edit 29.09.2014 11:14,
  • Uyuyan İnsanları Uyandırmak İçin En Rahatsız Edici 13 Yöntem

    Sevdiğin biriyse öperek uyandırırsın. Öpmek istemiyorsan dürtersin ya da farklı bir yol denersin. Giflerdeki insanlarda acıma denen bir şey yok. Yöntemleri hayli gaddarca.

    Edit 03.09.2014 14:44,
  • Galibiyet Sevinçlerini Ellerine Yüzlerine Bulaştıran Birbirinden Sakar 13 Sporcu

    Sevinmenin de bir adabı var. Ancak, bu adamlar ve `kadınlar` bundan pek haberdar değil. Sevineyim derken kendisini ve arkadaşlarını sakatlayanlar bile mevcut.

    Edit 03.09.2014 15:34,
  • İnternette Her Gün Rastladığımız Selfie Hastası Kızların En Belirgin 22 Ortak Özelliği

    `Selfie` modası daha yıllarca geçecek gibi görünmüyor. aksine her gün yeni yeni akımlar oluşuyor. Ancak, aslında konsept belli. Belirli kalıplara göre hareket ediyor bu `kızlar.` İşte, bunlardan en belirgin olanları.

    Edit 13.08.2014 12:55,
  • Hoşlandığı Kızla Mesajlaşan Bir Erkeğin İçinde Bulunduğu 14 Klasik Durum

    `Erkekler` hoşlandıkları kızlarla mesajlaşırken kimi `zaman` şekilden şekile girebilirler. Özellikle genç arkadaşlar. Kızlarda da durum aynı mıdır bilemeyiz, ancak `erkek` arkadaşlar listeye baktıklarında kesinlikle kendilerinden bir şeyler bulacaklar.

    Edit 21.07.2014 14:19,
  • İki Sevgilinin Yanında Üçüncü Kişi Olmanın Eziyetini Çekmiş 33 Zavallı İnsan

    Ecnebiler bu duruma üçüncü tekerlek `olmak` diyorlar. Bizde ise durumun adı gayet basit. Saplık. Hemen hemen hiçkimseinin hoşuna giden bir durum değil bu. Ancak, bazen arkadaş hatrına maruz kalınabiliyor. Gerçi, resimlerde halinden gayet memnun olanlar da yok değil.

    Edit 17.06.2014 13:54,
  • Düşerken Bile Çok Havalı Görünen 9 Cool İnsan

    İnsanlar karşımızda, yolda yürürken vs düştüğü vakit ister istemez yüzümüzde bir gülümseme beliriyor. Düşene gülmek olmaz aslında, ancak yine de kendimizi tutamıyoruz. Bu insanlarsa düşmeyi o kadar `havalı` bir hale getirmişler ki, gülmekten çok ayakta alkışlanası bir şekil almışlar.

    Edit 31.01.2014 17:10,
  • En Büyük Eğlencesi Oğlunu Rezil Etmek Olan Babanın Giydiği 28 Komik Kostüm

    Rain 16 yaşında bir lise öğrencisi. Annesi ve babası her sabah onu kapının önünden otobüse uğurluyor. Ancak, Rain artık bunu yapmamalarını, arkadaşlarından utandığını söylemiş. Sen misin anandan babandan utanan, diyen babası Dale de sen şimdi utanmayı görürsün deyip Rain'i her gün farklı bir kostümle uğurlamaya başlamış.

    Edit 07.01.2014 17:34,
  • Dünyadaki En İğrenç Durumlardan Biri: Tokalaşırken Elleri Havada Kalmış 22 Zavallı İnsan

    Sadece tokalaşırken de değil, sevinç esnasında arkadaşlarına çak bir beşlik yaparken de elleri havada kalmış insanlar var. Zararsız bir durum gibi görünse de yaşayanlar için tam bir yerin dibine girme hali. İşte, bu dertten muzdarip insanlar.

    Edit 26.12.2013 10:17,
  • Türk Televizyon İzleyicisinin Yıllardır Cevabını Bulamadığı 16 Büyük Sorunsal

    Aslında bunlardan bir kısmı televizyonun evlerimize ilk girdiği günlerden beri aklımızda olan sorular. Babalarımızın zamanında bile bu sorulardan bazılarına cevaplar aranıyordu. `Haberself` olarak kimsenin cesaret edemediğini yapıp bu soruları yapımcıların suratına bir bir çarpıyoruz.

    Edit 09.06.2014 20:46,
  • "Ben Seni Arkadaş Olarak Görüyorum" Lafından Hiç de Rahatsız Olmamış 14 Zavallı Delikanlı

    Ecnebiler bu duruma "friendzone" diyor. Bizde ise "Meriç" deniliyor. İşte, bunlar da gerçek hayattan Meriçler. Kızlardan çoğu hoşlandıkları halde yüz bulamıyorlar ve hiçbir şey elde edememektense arkadaş `olmak` iyidir felsefesiyle hareket ediyorlar. Bazılarının durumu gerçekten yürek parçalayıcı.

    Edit 28.03.2014 15:56,
  • Kadınlara Dokunma Konusunda Sıkıntıları Olan 42 Utangaç Erkek

    Ecnebilerin Hover Hand dedikleri olay. Adamların `eller` durum sarılma, kanatları altına alma durumları da olsa bunu bir türlü beceremiyorlar. Elleri havada duruyor ve sarılamıyorlar. Utangaçlık mı çekingenlik mi, sebebini bilemeyiz. Belki de dokunmayı hak etmediklerini düşünüyorlardır.

    Edit 10.04.2014 12:41,
  • Japon Animelerinde Meydana Gelmiş Oha Dedirten 18 Olay

    Tamam, sonuçta hayal ürünü şeyler. Ancak, japonlar bazen hayal gücü olayını biraz fazla abartabiliyorlar. Tıpkı bunlarda olduğu gibi. Akla mantığa sığmayan sahneler yapmışlar.

    Edit 26.05.2014 12:38,
  • Seksi Pozlar Vermeye Çalışırken Acillik Olan 9 Sakar Kadın

    `Kamera` ya da `fotoğraf` makinelerine seksi pozlar verip bu resimleri sosyal ağlarda paylaşmak istemişler. Ancak, pek de paylaşılacak şeyler çekmemişler. En azından amaçladıkları kadar seksi olmamış, bunu açık ve net görüyoruz. İşte seksi olmayan seksi pozlar.

    Edit 14.03.2014 13:28,
  • Öpüşme Konusunda Yardıma İhtiyaçları Olan 14 Beceriksiz Çift

    Öpüşmek birbirini seven insanların sevgilerini göstermek için en güzel yöntemlerden biri. Çikolata öpüşmekten daha çok `mutluluk` hormonu salgılıyormuş laflarını takmayın. Kimse öpüşmek yerine çikolatayı tercih etmez. Ancak, bu çiftler öpüşme konusunda birazcık sıkıntılı.

    Edit 19.05.2014 12:15,
  • Sadece Erkeklerin Anlayabileceği O Dayanılmaz Acıyı Çekmiş 27 Bahtsız Adam

    Giflere bakmak bile çok zor bir `erkek` için. Sanki adamların acısını yaşıyormuşsunuz gibi oluyor. Vücudunuzda garip ağrılar hasıl oluyor, mideniz bulanıyor. Zavallı adamlara içten içe acıyorsunuz. Dikkat etmek lazım. Bazıları `kaza,` ancak bazıları da resmen hak etmiş.

    Edit 02.05.2014 13:33,
  • Devlet Bahçeli'nin Çay Keyfiyle İlgili Yapılmış Birbirinden Eğlenceli 20 Caps

    `MHP` lideri Devlet Bahçeli'nin çay sevgisi internette fenomen olmuş durumda. Bahçeli'nin çay keyifleriyle ilgili yapılmış görseller herkesin beğenisini kazanıyor. Sayın Genel Başkan da bu konuda gayet anlayışlı ve hoşgörülü davranarak başka politikacılar için iyi bir örnek teşkil ediyor.

    Edit 28.04.2014 11:35,
  • Ekranı Dondurup Film ve Dizi Karakterlerine Yemek Yedirmeye Çalışan İnsanların 22 Fotoğrafı

    İnternet kullanıcıları yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Sevdikleri `film` ve dizilerde en uygun anı yakalayıp o an ekranda bulunan karakteri doyurmaya çalışıyorlar. Tam bir duyarlılık örneği sergiliyorlar.

    Edit 18.04.2014 16:36,
  • Basketbolcuların da Hakemi Aldatmaya Yönelik Hareketler Yaptığını Kanıtlayan 10 İlginç Görüntü

    Genelde `futbol` sahalarından alışkın olduğumuz bu görüntüler basketçiler arasında da gayet yaygın. Kazanmaua giden yolda ne de olsa her şey mübah. Bir faul bir fauldür hesabıyla yapılan hareketler.

    Edit 23.05.2014 11:52,
  • İçip İçip Orada Burada Sızmış 21 Sarhoş Vatandaş

    Ağzıyla içmeyi bilmeyen insanlar bunlar. Kafayı bulup ilk gördükleri yerde sızmışlar.

    Edit 02.01.2014 15:26,
  • Bedava İnternet Kullanmak İsterken Karşınıza Çıkabilecek 15 Kopartan Wireless İsmi

    İnsanlar kablosuz ağlarını yağmacılardan korumak için çeşitli şifreler ve `isimler` belirtiyorlar. Bazıları çok tehditkar. Bazılarıysa anlamsız gelebiliyor. Ancak, tek ortak yönleri `komik` ve eğlenceli olmaları.

    Edit 26.02.2014 16:18,
  • Aradıkları Aşkı Photoshopla Bulmuş 28 Çapkın Delikanlı

    Hayal gücünün sınırları yok tabii. Bu delikanlılar da yanlarındaki kızları zaten ancak hayallerinde görürler. Garibanlar da ne yapsın kendilerini teknolojinin nimetleriyle tatmin etmeye çalışmışlar. Ancak, bazıları hiç de gerçekçi olmamış. Daha doğrusu çoğunun gerçeklikle alakası yok. Çalışmalar biraz amatörce kalmış.

    Edit 26.02.2014 13:36,
  • YGS 2014 İle İlgili Yapılmış Birbirinden Komik 16 Caps

    Sınava giren kardeşlerimiz umarızın umarız sınavları iyi geçmiştir ve tıptan, hukuktan aşağı yerler kazanmazlar. Söylendiğine göre zor bir sınavmış. `Sınav` öncesi ve sonrası da gençlerin sınavla ilgili hislerini `caps` yoluyla paylaşmaları ayrı bir güzel olmuş.

    Edit 24.03.2014 11:16,
  • Öpüşen Çiftlerin Yanından Ayrılmayan Tuhaf Adamın 23 Fotoğrafı

    Adam öpüşen gençleri bir türlü rahat bırakmamış. Nerede bir öpüşme seansı görmüş hemen orada bitmiş. Amacı ne, belirsiz.

    Edit 27.12.2013 15:37,
  • Almanya Şansölyesi Merkel'in Başbakan Erdoğan'a Aşık Olduğunu Gösteren 11 Fotoğraf

    `Almanya` avrupanın en güçlü ülkelerinden biri. Almanya'nın başındaki isim olan Angela Merkel ise bu güçlü ülkenin narin yöneticisi. `Zaman` `zaman` Türkiye ile gerilimler de yaşasa, Başbakan `Recep Tayyip Erdoğan` ile görüşmeleri Merkel için hep gülüşmeler ve sempatik hareketler ile geçiyor. Özellikle Merkel'in gözlerindeki ışıltı görülmeye değer.

    Edit 23.05.2014 11:34,
  • Şişman İnsanların Hayatlarının Çok Zor Olduğunu Kanıtlayan 20 Gif

    `Obezite` tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artış göstermekte. Gerek `kadın` gerek `erkek` hepimizde küçüklü büyüklü göbekler mevcut. Bazı insanlarda bu sorun daha da fazla. Hem hayatlarını zorlaştırıp hem de sağlıklarını olumsuz etkileyebiliyor. İşte, şişmansanız başınıza gelebilecek türlü zorluklar...

    Edit 09.05.2014 11:36,
  • İçkinin Şişede Durduğu Gibi Durmadığını Kanıtlayan 18 Sarhoş İnsan

    İçki her kötülüğün anası demişler. Bu `sarhoş` insanların düştükleri durumlara bakarsak sözde bir haklılık payı olduğunu görebiliriz. Verdikleri zarar ancak kendilerine. Bazılarının başına çok kötü `kazalar` geliyor. Onun için, ölçülü olmakta fayda var gibi.

    Edit 08.05.2014 13:05,
  • 5 Çılgın Gencin elektrikli Tellerle Yaşadıkları Pek de Eğlenceli Görünmeyen Dakikalardan Kareler

    Bunu sakın yakınınızdaki yörenideki elektrikli tellerde denemeyin. Sonuç çok kötü olabilir. Bu `gençler` kadar şanslı olamayabilirsiniz. Çocukların kanları kıpır kıpır kaynıyor. Kendilerine `eğlence` olarak çok tehlikeli bir `iş` seçmişler. İşte, eğlencenin başlangıcı ve sonu.

    Edit 08.05.2014 16:55,
  • Hakemi Aldatmaya Yönelik Hareketler İçine Girmiş Oscar'a Aday 14 Futbolcu

    Hakemleri kandırıp kendileri lehine faul ya da penaltı verdirmeyi planlayan ya da rakip oyuncunun kırmızı kart görmesini isteyen futbolcular. İş ahlakı mı profesyonelliğin getirisi mi bilinmez. Ancak, ne olursa olsun sanki biraz hak yeniyormuş, emek sömürülüyorm uş gibi oluyor.

    Edit 30.04.2014 13:55,
  • Herkesin Bildiği Bir Logo Eklendiğinde Anlamı Tamamen Değişen 20 Düşündürücü Fotoğraf

    Herkesin bildiği bir `logo` diyoruz ancak, aramızda bilmeyenler de vardır. Misal, şu an bu listeyi ekleyen kullanıcı ne anlama geldiğini bilmiyor. Çok masum biri. Fakat, resimlere bakıldığında ortada bir tuhaflık olduğunu anlamak için `deha` olmaya da gerek yok. İşte bir `logo` ile değişen fotoğraflar.

    Edit 23.04.2014 11:53,
  • Haftanın Her Günü Arkadaşlarının Resmini Trolleyen İşçilerin 20 Başarılı Çalışması

    Rusya'da bir `televizyon` kanalında çalışan adamın `kara kalem` çalışması arkadaşlarına dert olmuş. her gün zavallı adamın resmini trollemeye, farklı farklı şekiller vermeye başlamışlar. Ortaya da gayet eğlenceli işler çıkmış.

    Edit 31.01.2014 12:42,
  • Sevgilisi Olmadığı İçin Bunalıma Giren Gencin Derdine Bulduğu İlginç Çareden 12 Fotoğraf

    Herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide yok. Kafalar uyuşmaz, anlaşmazlık olur, `kız` beğenmez... Bir sürü sebep var bunun için. Bu gencimizin tüm arkadaişlarının sevgilileri varmış. Bir tek bu garibanın yokmuş. O da bunun için bir çare geliştirmeye başlamış. Hayli de eğlenceli olmuş.

    Edit 03.02.2014 15:39,
  • Haberciliğin Ne Kadar Zor Bir İş Olduğunu Kanıtlayan Birbirinden Eğlenceli 11 Gif

    Habercileri, gazetecileri tebrik etmek lazım. Bize dünyada neler olup bittiğini gösterebilmek için `gece` gündüz demeden çalışıyorlar. Kimi `zaman` çok zor şartlar altında hem de. Tabii ki, arada ufak tefek aksilikler de çıkmıyor değil.

    Edit 21.04.2014 12:19,
  • Sevgilisini Her Gün Yalan Makinesine Bağlayan Dünyanın En Kıskanç Kadınının 7 Fotoğrafı

    Kıskançlık aslında çok da kötü bir şey değil. Ancak, dozunda olduğu sürece. Haberin konusu olan `kadın` kıskançlık termini bir üst noktaya taşımış ve paranoyakça hareketler yapıp genç adamın hayatını resmen cehenneme çeviriyor.

    Edit 18.04.2014 10:53,
  • Bursaspor Galatasaray Maçıyla İlgili Yapılmış Birbirinden Komik 12 Caps

    Dümkü maç herkesin malumu. `Galatasaray` 2-0 geride olduğu maçta büyük bir geri dönüş yaparak 5 `gol` birden atmayı başardı. Bu da sosyal medyada geniş yankı buldu tabii. Capsçiler de hemen işe koyuldular. İşte heyecanlı geçen maç sonrası yapılmış capsler.

    Edit 17.04.2014 13:03,
  • Ağırlık Kaldırma Konusunda Pek de Başarılı Olmayan 17 Sporcu

    Demek ki, `spor` salonlarına çuvalla `para` dökmekle sporcu olunmuyormuş. Bu insanların çoğu bize bunu kanıtlıyor. Kolay gibi görünen ancak tehlikeleri de olan bir `spor` aslında. Ne demek istediğimizi siz de giflere bakınca anlayacaksınız.

    Edit 04.03.2014 15:23,
  • "Sülalem Raad" Modunda Takılan 19 Boşvermiş Adam

    Çevrelerinde olandan bitenden haberleri yok. Haberleri olsa da umurlarında değil. İşte en rahat insanlar.

    Edit 30.12.2013 16:39,
  • Temsili İlişki Durumları ile İlgili Yapılmış 20 Caps

    `Dünya` üzerinde ne kadar `kadın` nüfusu fazla olursa olsun `kadınlar` arasındaki kezbanlık oranının yüksek olmasından dolayı erkeklerin düştüğü bu vahim durumu anlatan en güzel capsler

    Edit 13.04.2014 08:10,
  • Değme Dans Üstadına Taş Çıkartacak 16 Sevimli Dansçı Çocuk

    Listedeki gençlerin hepsi kelimenin tam anlamıyla doğuştan dansçı. Dans etmek için yaratılmışlar ve bu işi çok iyi yapıyorlar. Tabii, çocukluklarının getirdiği sevimlilikle eğlenceli pozlar da veriyorlar. İşte küçük `komik` dansçılar.

    Edit 16.04.2014 11:06,
  • Kelimenin Tam Anlamıyla Bülent Ecevit Yalnızlığı Çeken 22 Zavallı İnsan

    Yalnızlık çok kötü bir şey. İnsanı acıya, kedere ve ruhsal sorunlara götürebiliyor. İşte bu insanlar da tıpkı Bülent Ecevit'in tek başına olduğu fotoğraftaki gibi yapayalnız bir haldeler. Ancak, işin aslı, gayet de `komik` görünüyorlar.

    Edit 14.03.2014 12:43,
  • Bir Şeyleri Kırmaya Çalışırken Kendilerini Sakatlayan 7 Beceriksiz Karateci

    Kelimenin tam anlamıyla yaptıkları şey artistlik. Becerebilseler sorun yok da yapamadıklarından kendilerine de zarar veriyorlar. Rezillikleri de cabası Oluyor. İşte beceriksiz karateciler.

    Edit 09.04.2014 16:36,
  • Adam Asmaktan Yorulmuş Kim Jong Un İle İlgili Yapılmış Birbirinden Komik 25 Caps

    `Kim Jong Un` ülkesi Kuzey Kore'yi kelimenin tam anlamıyla demir yumruk ile yönetiyor. Berberinden eniştesine kadar astırmadığı adam yok. Hal böyle olunca kendisi ve kişiliği de ilgi çekiyor tabii. Özellikle asmaya ve astırmaya karşı olan büyük ilgisi.

    Edit 07.04.2014 13:26,
  • Canlı Yayın ve Röportajlar Sırasında Yaşanmış Kendinizi Gülmekten Alamayacağınız 16 Komik Aksilik

    Canlı yayındır, aksiliklerin yaşanması normaldir. Bizim televizyonlarımızda da yaşanıyor. Ancak, bunlar aksilik konusunda level atlamışlar. Kimileri gülümsetirken kimileri de kahkahaya boğuyor. İşte, `dünya` televizyonlarından aksilikler.

    Edit 22.03.2014 12:01,
  • Sakarlıklarıyla İnsanı Gülmekten Kırıp Geçiren 19 Sevimli Hayvan

    Kuşlardan fillere kadar her `hayvan` `sakarlık` yapabiliyor. Bunu yaparken de gerçekten çok `komik` görüntüler ortaya çıkıyor. Özellikle beceriksiz, türdeşleri gibi çevik ve atik olamayan `kediler` harika. İşte, birbirinden sakar `hayvanlar` ve onların evlere şenlik görüntüleri.

    Edit 26.03.2014 11:01,
  • Çevrelerindeki Eşyalarla Resmen Kavga Eden 16 Sinirli İnsan

    Bir şeylere sinirlenmişler ve hınçlarını eşyalardan almaya kalkmışlar. Ancak, çoğu durumu daha kötü hale getirip daha da beter sinirlenmişler. Fazla sinirin iyi bir şey olmadığını birilerinin bunlara öğretmesi gerekiyor. Ayrıca, `komik` duruma düşmek de cabası.

    Edit 27.03.2014 12:05,
  • İnsanı Kedere Boğan, Başkalarının Hayatları ve Sizin Hayatınız Arasındaki 14 Bariz Fark

    İşin aslı böyle bir şey kesinlikle yok. `Biz` böyle hissediyoruz. Komşunun tavuğu bize kaz görünüyor. `Kendi` sahip olduklarımıza bakmadan başkalarının sahip olduklarını kıskanıyoruz çoğu `zaman.` Ancak, geriye dönüp bakmamız lazım bizim olan onca şeye. Biraz düşünürsek aslında çok şanslı insanlar olduğumuzu anlarız.

    Edit 17.03.2014 15:36,
  • Soygun Girişimleri Pek de Başarılı Geçmemiş 15 Beceriksiz Hırsız

    `Suç` dünyası bunlar gibi beceriksiz suçlularla dolu. Özellikle Amerika'da beceriksiz suçlularla alakalı `komedi` programları bile var. Kimisi sakarlığından kaybediyor kimisi de yanında taşıdığı `oyuncak` `silahlar` yüzünden. İşte en beceriksiz ve acemi hırsızlar.

    Edit 17.03.2014 11:45,
  • Dünyadaki En İyi Fotoğrafçıların Japonlar Olduğunun 19 Kesin Kanıtı

    Japonların `fotoğraf` çekme merakı tüm dünyada dillere `destan` bir durum. Adamlar doğru açıyı, doğru anı yakalayabilmek için şekilden şekle giriyorlar resmen. İstedikleri gibi resimleri çekebiliyorlar mı, merak konusu. Ancak, çevreye `ilginç` pozlar verdikleri kesin.

    Edit 14.03.2014 12:51,
  • Kız Arkadaşına Hediye Olarak Seksi Pozlarıyla Dolu Bir Takvim Hediye Eden Gencin Akıllara Zarar 12 Seksi Pozu

    `Hediye` dediğin böyle olur. Hemen her `kız` eminim böyle bir `hediye` ister. Bu genç adam olayı çözmüş ve sevgilisine `kendi` seksi pozlarıyla dolu bir `takvim` hazırlamış. Verdiği pozlar falan `ilginç` değil aslında. asıl tuhaf olan konu, evet, bu adamın sevgilisi var.

    Edit 13.03.2014 16:15,
  • Borçluların Alacaklılarına Söylediği 14 Efsane Yalan

    Borç yiğidin kamçısıdır. Ancak, kimse bu kamçının altında yaşamak istemez. Borç almak da ödemek de ayrı birer derttir. İki taraf da sıkıntıya düşebilir bazen. Borç alınan ve verilen yakınlıkları ve kişilikleri de önemlidir tabii. Ancak, kimi `zaman` borçlular kendilerince beyaz yalanlara başvurabilirler. İşte bunlardan birkaç örnekl.

    Edit 19.02.2014 16:02,
  • Otoban Filozofları: Birbirinden Yaratıcı 23 Araba Arkası Yazısı

    Kamyonların ve diğer araçların arkalarına iliştirilmiş yazılar. Kimisi derdini neşesini paylaşmış, kimi de aforizma kasmış.

    Edit 02.01.2014 14:08,
  • Üniversitelerin Her Bölümünde Mutlaka Bulunan 17 Öğrenci Tipi

    Üniversite liselilerin hayalleri, üniversitelinin ne işim var burada abicimidir. Burada yaşayan onlaraca tipten birkaçına bu haberde projeksiyon tutacağız. Kültürel bir sit alanı olabilecek bu alanlar UNİCEF tarafından koruma altına alınmalı sevilmeli bakılmalı!

    Edit 18.02.2014 00:56,
  • Yalnız Bir İnsan Olmanın Getirdiği 18 Büyük Avantaj

    Tamam, yalnızlık Allah'a mahsus. Ancak, yalnızlığın da `kendi` çapında bir güzelliği bir karizması var. İnsanın mutlu olması için her `zaman` yanında yöresinde birilerinin olmasına ihtiyacı yok. Yalnızım diye üzülmeyin. İşte yalnızlığın birbirinden şahane getirileri.

    Edit 17.02.2014 12:09,
  • Forever Platonik: Bir Erkeğin Sevdiğini Söyleyememesinin 17 Bariz Sebebi

    `Erkekler` aslında sevdiklerini haykırmayı her şeyden çok diler ve isterler. Ancak, önlerinde aşmaları gereken engeller vardır kimi `zaman.` Bunlar dışarıdan bakıldığında basit gibi görülse de bir `erkek` için asla kolay halledilebilecek mevzular değildir. İşte, bu engellerden bazıları.

    Edit 15.02.2014 02:26,
  • Gezi Parkı Eylemlerini Fetö Gerçekleştirse Meydana Gelecek 21 Komik Durum

    Hepinizin bildiği üzere son günlerde hükümetin dershaneleri kapatma söylemlerinden dolayı ülke olarak garip şeyler yaşamaktayız. AKP'nin bu zamana kadar koşulsuz destekçisi olarak bildiğimiz cemaat, açık şekilde hükümet karşıtı söylemlerde bulunur oldu. Dershanelerin kapanacak olması ile birlikte içlerindeki isyanı açığa çıkartan abiler ve ablaların önümüzdeki günlerde, `Gezi` direnişi tarzında bir eyleme gidebilecekler mi sorusu şimdiden sorulmaya başlandı. Biz de `haberself` ekibi olarak bu olasılığı baz aldık ve Cemaat Taksimde protestoya başlasa nasıl olaylar çıkar diye kafa yorduk. Karşımıza bu eğlenceli `haber` çıktı.

    Edit 04.12.2013 05:20,
  • Çok Yakışıklı ve Seksi Bir Erkek Olmanın Getirdiği 15 Büyük Zorluk

    İnsanlar yakışıklıların hayatlarını kolay sanıyorlar. Ancak, öyle değil azizim. Kaslı ve `yakışıklı` erkeklerin de kendilerine göre problemleri var. Hatta, listeyi okuduktan sonra emin olun onlar için üzülecek hatta belki de ağlayacaksınız. İşte, `yakışıklı` bir `erkek` olmanın zorlukları.

    Edit 10.02.2014 13:17,
  • KadirBerk     07.08.2014 17:54     0 tepki
  • CanOlgan     15.08.2016 15:58     0 tepki
  • ibrahimeser     11.05.2021 15:43     0 tepki
  • otaku     16.04.2015 15:32     0 tepki
    Quiz
  • jakumetsu     15.04.2014 13:27     1 tepki
    Türk Malı
  • CanOlgan     19.10.2015 11:48     0 tepki
  • jakumetsu     19.07.2014 02:09     0 tepki
  • jakumetsu     13.03.2014 11:29     0 tepki
    Şirin
  • jakumetsu     14.01.2014 14:59     0 tepki
  • MineAkil     02.01.2017 12:36     0 tepki
  • CanOlgan     12.05.2016 13:32     0 tepki
  • otaku     27.05.2015 16:03     0 tepki
  • VeliEray     02.05.2016 05:35     0 tepki
  • yesimmutlu     18.11.2020 10:55     0 tepki
  • jakumetsu     22.05.2014 11:22     3 tepki
    Quiz
  • jakumetsu     01.12.2014 23:19     0 tepki
  • Hashirama     15.02.2015 12:20     0 tepki
  • jakumetsu     09.10.2014 11:35     0 tepki
  • jakumetsu     02.06.2014 21:25     1 tepki
  • jakumetsu     06.08.2014 12:06     0 tepki
  • jakumetsu     08.01.2014 11:55     0 tepki
  • jakumetsu     16.03.2015 11:12     1 tepki
  • CanOlgan     31.05.2016 14:40     0 tepki
  • CanOlgan     04.07.2017 10:17     0 tepki
  • FatmaDuru     05.12.2016 11:28     0 tepki
  • VeliEray     29.06.2016 10:32     0 tepki
  • jakumetsu     27.02.2014 16:01     1 tepki
  • jakumetsu     19.11.2015 11:36     0 tepki